.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Мега фен Аватара на Rabalka

Случвало ли ви се е подобно нешто

Значи сношти правя секс с едно момче и такива много сме се разгорештили и по едно време само се осетих че почнах да се треса цялата и ми стана супер кефско такова. Струва ми се че някак си ми се губи тоя момент ма беше уникално и момчето после като се освестих вика много се претисних. И най страното беше че сварших така когато ме оправяше отзад ама беше супер яко но наистина ми се губи момент. Случвало ли ви се е нормално ли е без значение анален или вагинален сте правели

Момента на адското удоволствие ... няма нищо лошо на всички ни се е случвало.

edit: Извинявай ама много неграмотно, ама много ... :/

Цитирай Първоначално написано от dickiesx. Виж мнението
    edit: Извинявай ама много неграмотно, ама много ... :/
    Толкова си могат! Сега по темета: според мен е усетила Анален оргазъм. За него казват, че може да е по-завладяващ и от вагиналния. Според едно проучване сред тези дами, които обичат да правят анален секс повече от 70% споделят, че са достигнали до такъв оргазъм.

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Свършила си от анален секс. И аз съм чувал това, което написа колегата преди мене за този вид секс и оргазъм. Дори се е случвало пред мене с мацката, но беше от вагинален секс това треперене, тресене или както искате там го наричате и в първият момент едно такова притеснително, защото тя се гърчи адски странно и погледа и блуждае...
    Така, че споко ок е!
    Вива канари...!!

Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo Виж мнението
    Свършила си от анален секс. И аз съм чувал това, което написа колегата преди мене за този вид секс и оргазъм. Дори се е случвало пред мене с мацката, но беше от вагинален секс това треперене, тресене или както искате там го наричате и в първият момент едно такова притеснително, защото тя се гърчи адски странно и погледа и блуждае...
    Така, че споко ок е!
    Това за което говориш ти е вагинален оргазъм! тогава много от мацките казват че имат усещането, че едва ли не потъват. Само че нито една до сега не ми е казвала в какво потъват! Дано при аналния не е точно така, че познай в какво плуват
    :wild:

супер яко момчето трябва да се радва
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Значи сношти правя секс с едно момче и такива много сме се разгорештили и по едно време само се осетих че почнах да се треса цялата и ми стана супер кефско такова. Струва ми се че някак си ми се губи тоя момент ма беше уникално и момчето после като се освестих вика много се претисних. И най страното беше че сварших така когато ме оправяше отзад ама беше супер яко но наистина ми се губи момент. Случвало ли ви се е нормално ли е без значение анален или вагинален сте правели

Цитирай Първоначално написано от SunnyDJ Виж мнението
    Толкова си могат! Сега по темета: според мен е усетила Анален оргазъм. За него казват, че може да е по-завладяващ и от вагиналния. Според едно проучване сред тези дами, които обичат да правят анален секс повече от 70% споделят, че са достигнали до такъв оргазъм.
    Aз не обичам там много много ама сношти беше супер и бях пила малко и тва ако наистина е бил такова анален оргазам е много уникален и хубав

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

Мега фен Аватара на baby_baby
    При вагинален да случвало ми се е

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Видя ли тема на Рабалка и ми е ясно, че ще е замесено гъзното ебане.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Аз пък все като видя нейно мнение или тема няма начин да не са замесени свирките...В този случай изключение. Сега сигурно ще се проебе отзад на поразия хахах!
    Вива канари...!!

Преди 3 дни ми се случи същото и направо щях да се побъркам от кеф, но явно това е прословутия анален оргазъм, така че споко , радвай се на удоволствието и продължавай в същия дух Невероятно е

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Видя ли тема на Рабалка и ми е ясно, че ще е замесено гъзното ебане.
    Другото сигурно е изрядният и правопис,който може да откаже от четене всеки по-начетен.

Цитирай Първоначално написано от strave Виж мнението
    Другото сигурно е изрядният и правопис,който може да откаже от четене всеки по-начетен.
    Бе я се шибаи отзад бе

Супер фен Аватара на RiB
    Такова неШТо никога не ми се е случвало!

Супер фен Аватара на socareless
    Бе я се шибаи отзад бе
    набираш съмишленици а?

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Бе я се шибаи отзад бе
    Тродно ше ми е.

Цитирай Първоначално написано от socareless Виж мнението
    набираш съмишленици а?
    КРАЙ ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХА реваааааааааааааааааааааа аа

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Сериозна кариера в носенето на табли те чака.
    n00bs

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Свършила си анално. Нормално е! Въпреки, че си мисля, че така нареченията анален оргазъм има нещо общо с онзи митичния вагинален...

за Щ чувала ли си ... неграмотна курва .І.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Много шизофреници в този форум.

Темата сериозна но сълзи избиват в очите ми .. Както каза някой по - горе си способен/а ( шизофреници много ) да откажеш човек от четенето .. Сърцето ме заболя че на стари години грама нази съм станал.. Имай милост и споделяй шизофренията си с огледалото .. Само и единствено с него ..

Зашто не става всеки пат тва със свършването...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си