- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Случвало ли ви се е подобно нешто
Значи сношти правя секс с едно момче и такива много сме се разгорештили и по едно време само се осетих че почнах да се треса цялата и ми стана супер кефско такова. Струва ми се че някак си ми се губи тоя момент ма беше уникално и момчето после като се освестих вика много се претисних. И най страното беше че сварших така когато ме оправяше отзад ама беше супер яко но наистина ми се губи момент. Случвало ли ви се е нормално ли е без значение анален или вагинален сте правели
Момента на адското удоволствие ... няма нищо лошо на всички ни се е случвало.
edit: Извинявай ама много неграмотно, ама много ... :/
Свършила си от анален секс. И аз съм чувал това, което написа колегата преди мене за този вид секс и оргазъм. Дори се е случвало пред мене с мацката, но беше от вагинален секс това треперене, тресене или както искате там го наричате и в първият момент едно такова притеснително, защото тя се гърчи адски странно и погледа и блуждае...
Така, че споко ок е!
Вива канари...!!
Видя ли тема на Рабалка и ми е ясно, че ще е замесено гъзното ебане.![]()
Welcome to the Jungle...
Аз пък все като видя нейно мнение или тема няма начин да не са замесени свирките...В този случай изключение. Сега сигурно ще се проебе отзад на поразия хахах!
Вива канари...!!
Преди 3 дни ми се случи същото и направо щях да се побъркам от кеф, но явно това е прословутия анален оргазъм, така че споко , радвай се на удоволствието и продължавай в същия духНевероятно е
![]()
Сериозна кариера в носенето на табли те чака.
n00bs
Свършила си анално. Нормално е! Въпреки, че си мисля, че така нареченията анален оргазъм има нещо общо с онзи митичния вагинален...
Темата сериозна но сълзи избиват в очите ми .. Както каза някой по - горе си способен/а ( шизофреници много ) да откажеш човек от четенето .. Сърцето ме заболя че на стари години грама нази съм станал.. Имай милост и споделяй шизофренията си с огледалото .. Само и единствено с него ..