- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пъпки и суха кожа [снимки]
Момче съм. Много пъпки по челото и слепоочията почнаха да ми се появяват, а кожата ми е супер суха. Имам и пърхот и много сух скалп? Възможно ли е да се появяват от пърхота тъй като косата ми се опира в челото и тва да ги причинява? Пробвам със салицилов спирт2% и с акне аут крем и гел не помага. Вижте как изглежда
http://i.imgur.com/YNl83FN.png?1
http://i.imgur.com/JmDldSZ.png?1?1281
Издути са и релефни, не могат да се изстискат ами са по-скоро червени и нищо ги не маха
Аз се справям с пъпките с Далацин спирт.Изписа ми го лекар и се мажех сутрин и вечер.Пъпките ми изчезнаха за няколко седмици.
Повече хигиена.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Добре де, как да ти помогнат спирт и акне аут след като пъпките ти се появяват именно, защото кожата ти е суха и изтормозена.
По-добра хидратация и го махай го този спирт. Вземи си и възможно най-лекия гел за лице за СУХА кожа (и в никакъв случай за мазна). Препоръчвам и био авокадово масло. На мен ми помага много за всякакви раздразнения, а е страшно подхранващо.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Крем Здраве дали ще помогне?
Нали не очакваш евтин крем за два лева да ти оправи такъв голям проблем. За хора с една-две пъпки - да, ама при теб проблема е доста по-сериозен. Според мен дерматолог е най-добре да посетиш. Всяка кожа е различна ние не сме специалисти и не може да ти кажем кой точно продукт ще ти помогне. Със сигурност с този спирт само още повече си влошил проблема, защото той не само, че ти исушава кожата, но й разваля естествения предпазен слой на кожата, който те предпазва от бактериите. Трябва ти подхранващ крем - по възможност от аптека и съответстващ на твоя тип кожа!
Моля ви, ако няма да споделяте различно мнение, което да е съдържателно и смислено, да се въздържате от такива мнения от рода на "++". Никому не са полезни. Ако целта ви е да трупате постове, моля, не използвайте моята тема за това.
Хей,послушай ме сега...купуваш си от аптеката ментолов спирт (тубичка) и хлорнитромицин ( 6 капсулки ти трябват за тази цел) ,ще ти струва не повече от 6лв. макс.....иии отваряш капсулките и ги разтваряш в тубичката със спирта , затваряш го и разклащаш....взимаш памук или тампони под ръка да си имаш иии се мажеш следобед и вечер ...Вечер е задължително!!!!! Напълно сериозна съм! А и казвам ти вечер,защото спирта горчи на кожата след като изсъхне....та за това ... за да не ти е толкова суха кожата си купуваш някакво кремче за лице за чувствителна кожа и сутрин се мажеш само с него ...Преди години и аз имах такива проблеми иии това наистина действа,един мой чичо ми го каза,той е кожен лекар! Така,че действай..докато е време...а и последно ..не ги пипай,дразни и стискай (може само когато имат наистина много гной и изглежда гадно) ...защото остават белези ,ако ги пипаш...прави това ,което ти казах иии даже няма и белези да имаш ... Дано съм ти била от полза!!!![]()
НЕ,НЕ
Авторе отивай на дерматолог, той ще ти препоръча най- подходящия продукт ЗА ТВОЯТА КОЖА!
С тия "++" показвам, че съм напълно съгласна с цитирания от мен комнетар на Runaway11 и да напиша нещо, ще е абсолютно същото.
Имали смисъл кажи ми?
Последно редактирано от The Cheetah : 05-05-2014 на 05:44
Изписа ми AKNICARE cleanser и Nadixa 1%. Като ги прилагам кое от двете трябва да слагам първо щото и двете са сутрин и вечер?
Zinerit?
You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that
♥