.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Пъпки и суха кожа [снимки]

Момче съм. Много пъпки по челото и слепоочията почнаха да ми се появяват, а кожата ми е супер суха. Имам и пърхот и много сух скалп? Възможно ли е да се появяват от пърхота тъй като косата ми се опира в челото и тва да ги причинява? Пробвам със салицилов спирт2% и с акне аут крем и гел не помага. Вижте как изглежда

http://i.imgur.com/YNl83FN.png?1
    http://i.imgur.com/JmDldSZ.png?1?1281

Издути са и релефни, не могат да се изстискат ами са по-скоро червени и нищо ги не маха

Аз се справям с пъпките с Далацин спирт.Изписа ми го лекар и се мажех сутрин и вечер.Пъпките ми изчезнаха за няколко седмици.

Мега фен Аватара на skatew
    Повече хигиена.
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Добре де, как да ти помогнат спирт и акне аут след като пъпките ти се появяват именно, защото кожата ти е суха и изтормозена.
    По-добра хидратация и го махай го този спирт. Вземи си и възможно най-лекия гел за лице за СУХА кожа (и в никакъв случай за мазна). Препоръчвам и био авокадово масло. На мен ми помага много за всякакви раздразнения, а е страшно подхранващо.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Крем Здраве дали ще помогне?

Супер фен Аватара на Runaway11
    Нали не очакваш евтин крем за два лева да ти оправи такъв голям проблем. За хора с една-две пъпки - да, ама при теб проблема е доста по-сериозен. Според мен дерматолог е най-добре да посетиш. Всяка кожа е различна ние не сме специалисти и не може да ти кажем кой точно продукт ще ти помогне. Със сигурност с този спирт само още повече си влошил проблема, защото той не само, че ти исушава кожата, но й разваля естествения предпазен слой на кожата, който те предпазва от бактериите. Трябва ти подхранващ крем - по възможност от аптека и съответстващ на твоя тип кожа!

Така е, най-добре отиди на лекар.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11 Виж мнението
    Нали не очакваш евтин крем за два лева да ти оправи такъв голям проблем. За хора с една-две пъпки - да, ама при теб проблема е доста по-сериозен. Според мен дерматолог е най-добре да посетиш. Всяка кожа е различна ние не сме специалисти и не може да ти кажем кой точно продукт ще ти помогне. Със сигурност с този спирт само още повече си влошил проблема, защото той не само, че ти исушава кожата, но й разваля естествения предпазен слой на кожата, който те предпазва от бактериите. Трябва ти подхранващ крем - по възможност от аптека и съответстващ на твоя тип кожа!
    ++

Моля ви, ако няма да споделяте различно мнение, което да е съдържателно и смислено, да се въздържате от такива мнения от рода на "++". Никому не са полезни. Ако целта ви е да трупате постове, моля, не използвайте моята тема за това.

Lady Goddess
    Guest
    Хей,послушай ме сега...купуваш си от аптеката ментолов спирт (тубичка) и хлорнитромицин ( 6 капсулки ти трябват за тази цел) ,ще ти струва не повече от 6лв. макс.....иии отваряш капсулките и ги разтваряш в тубичката със спирта , затваряш го и разклащаш....взимаш памук или тампони под ръка да си имаш иии се мажеш следобед и вечер ...Вечер е задължително!!!!! Напълно сериозна съм! А и казвам ти вечер,защото спирта горчи на кожата след като изсъхне....та за това ... за да не ти е толкова суха кожата си купуваш някакво кремче за лице за чувствителна кожа и сутрин се мажеш само с него ...Преди години и аз имах такива проблеми иии това наистина действа,един мой чичо ми го каза,той е кожен лекар! Така,че действай..докато е време...а и последно ..не ги пипай,дразни и стискай (може само когато имат наистина много гной и изглежда гадно) ...защото остават белези ,ако ги пипаш...прави това ,което ти казах иии даже няма и белези да имаш ... Дано съм ти била от полза!!!

Цитирай Първоначално написано от nikeadidaspuma Виж мнението
    Моля ви, ако няма да споделяте различно мнение, което да е съдържателно и смислено, да се въздържате от такива мнения от рода на "++". Никому не са полезни. Ако целта ви е да трупате постове, моля, не използвайте моята тема за това.
    А ти последно какво направи?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от Lady Goddess Виж мнението
    Хей,послушай ме сега...купуваш си от аптеката ментолов спирт (тубичка) и хлорнитромицин ( 6 капсулки ти трябват за тази цел) ,ще ти струва не повече от 6лв. макс.....иии отваряш капсулките и ги разтваряш в тубичката със спирта , затваряш го и разклащаш....взимаш памук или тампони под ръка да си имаш иии се мажеш следобед и вечер ...Вечер е задължително!!!!! Напълно сериозна съм! А и казвам ти вечер,защото спирта горчи на кожата след като изсъхне....та за това ... за да не ти е толкова суха кожата си купуваш някакво кремче за лице за чувствителна кожа и сутрин се мажеш само с него ...Преди години и аз имах такива проблеми иии това наистина действа,един мой чичо ми го каза,той е кожен лекар! Така,че действай..докато е време...а и последно ..не ги пипай,дразни и стискай (може само когато имат наистина много гной и изглежда гадно) ...защото остават белези ,ако ги пипаш...прави това ,което ти казах иии даже няма и белези да имаш ... Дано съм ти била от полза!!!
    НЕ,НЕ
    Авторе отивай на дерматолог, той ще ти препоръча най- подходящия продукт ЗА ТВОЯТА КОЖА!

С тия "++" показвам, че съм напълно съгласна с цитирания от мен комнетар на Runaway11 и да напиша нещо, ще е абсолютно същото.

Имали смисъл кажи ми?
    Последно редактирано от The Cheetah : 05-05-2014 на 05:44

Ами, не, няма смисъл, по-добре не пиши нищо. Повярвам ми никой няма да приеме мнението/съгласието на човек, който пише "++".

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    А ти последно какво направи?
    Реших да отида на дерматолог, но трябва да изчакам до 7-ми (сега почиват) да взема направление от личния лекар.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Ами, не, няма смисъл, по-добре не пиши нищо. Повярвам ми никой няма да приеме мнението/съгласието на човек, който пише "++".

Реших да отида на дерматолог, но трябва да изчакам до 7-ми (сега почиват) да взема направление от личния лекар.
    Да знаеш, че някой не уцелват добри дерматолози - може да направиш проучване в нета за добър дерматолог в твоя град вместо да си загубиш времето с някой, който не струва!

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    отиди на дерматолог

Изписа ми AKNICARE cleanser и Nadixa 1%. Като ги прилагам кое от двете трябва да слагам първо щото и двете са сутрин и вечер?

Zinerit?
    You're everything I thought you never were
    And nothing like I thought you could've been
    But still you live inside of me
    So tell me how is that

Цитирай Първоначално написано от SociopathicAsshole Виж мнението
    Zinerit?
    Що за мнение е това? Няма никакъв смисъл в него, но в този форум често се случва, малоумни мнения от по една дума, които въобще не отговарят на зададения въпрос.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Крем Здраве дали ще помогне?
    Крем Здраве помага за много неща. Така че опитай ако искаш, нищо че е около 2 лева това не значи, че не върши работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си