.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на I love Music

Деинсталиране на програми?

Здравейте! Има ли програма която с 1 клип да деинсталира и заличи всичко инсталирано на Уиндоус?

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69

За контрол панел не си чувал

Искам програма която с 1 клик да заличи всички програми все едно съм преинсталирал уиндоус-а и няма нищо инсталирано. Искам адекватен отговор а не напушени марихуани

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от I love Music Виж мнението
    Искам адекватен отговор а не напушени марихуани
    Ти си олигофрен, не пуша и не пия.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Едва ли има такава програма, че да изтрива всички други програми, под това може да се разбират игри и тн.. Непрактично е, а непрактичните неща са загуба на време и никой няма да тръгне да губи време да го прави. Не вярвам да имаш 3000 програми.
    n00bs

Отнасяше се за Mary_Jane_69 преведено Марихуана

Както има програма за изтриване на хард диска с един клик би трябвало да има и това.
    Последно редактирано от I love Music : 05-02-2014 на 18:43

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Отнасяше се за Mary_Jane_69 преведено Марихуана

Както има програма за изтриване на хард диска с един клик би трябвало да има и това.
    Извинявам се, но как е чувството да живееш всеки ден с мисълта, че си много залюхан?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ти правиш разлика между триене и деинсталиране ?
    Ти програма за триене на харда ли ще сложиш, защото не знаеш как без такава да го направиш.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Няма такава програма. Ако има, то тя би била вирус и ще бъде блокирана от съответния софтуер.

Супер фен Аватара на JDeel
    Няма такава програма. Е, има, това е инсталационния диск на Windows.
    Има обаче програмки дето трият малко повече неща от нормалния деинсталатор, аз например ползвам "Revo Uninstaller", но има други, най-често имат думата Uninstaller в името си.

Има и една команда "sfc /scannow" дето проверявая за променени системни файлове и ги връща в оригиналния им вариант ако се налага. Поне такава е идеята. Ако си с XP трябва да имаш набутан и инсталационния диск.

Мега фен
    ^и покрай тези 'малко повече неща' затриват регистъра и env variable-и наред. И после се чудиш що не ти бачка софтуера и пищи я за лиценз, я за някоя липсваща директория, я за конкретни файлове или най-великото - някой спрян service.

Ни съм фен аз на тези екстри. Метнал съм си темп директорията на win в D:\temp и апп дата в D:\--- и трия на ръка всичко като махам софт. Само в регистъра не смея да ровя, но пък щайгата е самолет вече няколко години без да съм сменял ОС-то , та така.

Мега фен
    проблемът с това е, че има софтуер, от който други програми са зависими, например такива като .net framework, без който други не могат да работят, затова когато деинсталираш трябва да познаваш кое след кое следва - обикновено самият windows предупреждава за това, но може и да не е във всички случаи, така че може да се направи и такава програма, а нищо чудно и вече да има такава, която деинсталира посочените неща като спазва последователността
    Последно редактирано от npp : 05-03-2014 на 15:54

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си