С мой приятел днес имахме спор дали днешните момичета са празни.Доста спорехме ,но не стигнахме доникъде,но той е силно влюбен в приятелката си и просто за него други момичета не съществуват.Става въпрос за това,че момичетата в България от 17 до към 22 години са наистина доста поддържани и много красиви.Няма спор за това,живея в столицата ,работата ми е такава,че ми се налага да ходя командировки по другите големи градове в България и съм се убедил,че е масово момичетата да изглеждат добре.Стегнати са,красиви са,добре облечени са ,вече забелязвам ,че не е както преди да са твърде разголени масово,а вече поддържат някакъв стил.Но защо не можеш да говориш с тях,аз съм буквално потресен от начина им на мислене и на изразяване.Не може момиче на 18 години ,което изглежда толкова добре,да ми казва ,че сексът е просто секс,не ставало въпрос за това че някой ще я приемел за курва или някакъв други епитет,а за това че вече момичетата са като мъжете,без двоен стандарт.Не мисля,че е нормално на 19 да имаш зад гърба си бройки от рода на 16-17 момчета.Да излезеш с някого 3-4 пъти,на 5тия ден да му пуснеш,след 1 седмица да се разделите,но да правите отново секс и да казва момичето "Той не ме заслужава,исках да се получи нещо ,но той губи,поне го изчуках ,но съм имала и по добри" ,това буквално ме отвращава.Да не всички са така,но вече е масово,че момичетата са станали твърде материални,твърде повърхностни ,аз лично не мога да проведа един нормален ей така разговор,за каквото и да било ,за политика,за история,за религия,за филми .. та момичетата вече говорят повече за футбол от мен ,знаят кой кога играе,аз не знам каква е тази мода и чудо.Толкова красиви момичета,а да стават за нищо повече от един секс..