- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Празни ли са?
Гледай сега,горното мнение не отразява адекватно реалността.Хората тук определено са циливизовани , а не малък процент са и интелигентни. Тия момичета просто експлоатират огромния интерес към тях , понеже както ти каза - красиви,млади,стегнати са и това е достатъчно , за да има интерес към тях . Да си го кажем направо - голям брой момчета се комплексират от силни и независими жени , а такива жени са и криворазбрани - смятат ги за надути и прочие , но истината е , че има голям брой момичета , които са красиви и умни , а и най-важното - разумни . Красивите кукли и нацепените ( или богати ) олигофрени , които са двете страни на една и съща монета са продукт на цялата ни култура - балканите са утопията на простотията и позата , а тъй като културата ни ( на повечета ) е до това с кого,къде и кога да се наебем - положението няма как да е по-различно от сегашното . Онзи ден дискутирах с колеги и колежки този феномен и ме обявиха за гей , понеже не съм привърженик на секса без чувства , понеже според мен , най-важното и красиво нещо в този акт е чувството на интимност . Едно 70 % от жените и г/д същия процент на мъжете са осакатени емоционално , но това си е част от консуматорското общество . Моята лична прогноза е , че нещата ще започнат да се нормализират , защото пропорционално на увеличаващия се брой " олигофрени - консуматори " се увеличава и броя на отвратените от този начин на живот хора.
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.