- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- БИ Сексуални
Виж сега, аз говорех чисто от женска гледна точка.Ако приятелят ми съобщи, че е правил подобни неща с момче и, че в някакъв момент се е почувствал привлечен от мъж...бих го приела.Нали в момента е с мен и ме обича, това е важното.Но не става въпрос да правим каквото си поискаме с някой от същия пол докато сме във връзка.![]()
Е па имай ми гледната точка бе, че като я гледам твоята е достатъчно малоумна.
Е кво, трябва да ме е изчукала мацка ли за да смятам,че съм би? И не говорим просто за една целувка. Ами че ти ако не смяташ желанието да се докосваш до някого и да го целуваш, да имаш физически контакт с него за сексуално привличане тогава какво за теб е сексуално привличане? Да се събуди желанието у теб да я хванеш за косата и да я тресеш 3 дни? Нищо може би? Асексуалност?
По тази логика момиче, което момиче не е спало с момче, а само се е натискало не знае, че е хомо ли? Или гей, който не е чукал гей, не знае, че е гей?
Аман от клишираният ви израз "мода". Аз не виждам никаква мода в сексуалните отношения м/у хората.Каквото е било преди 10 века , такова е и сега.
Според мен е преувеличено да се смяташ за бисексуален, щом не си имал сексуален контакт (или връзка) с човек от същия пол. Тези заигравки с целувките и натискането ги правят много момичета в пубертета, но това не означава, че са бисексуални.
Welcome to the Jungle...
Принципно дпри е целувката си е привличане - има жени които не биха целували други ... Жа мъжете да не говорим така че целуването си е полазване на страст определено !
хайде де много сте разкрепостени всичките и няма един/една Би ? с малко опит поне ?
Последно редактирано от nansi_2005 : 05-16-2014 на 17:25
Бисексуалността не е нито хомосексуалност нито хетеросексуалност, точно затова се нарича БИСЕКСУАЛНОСТ!
Привличат те и мъже и жени, еднакво! Емоционално и сексуално, ЕДНАКВО! Бисексуалността е самостоятелна форма на сексуална ориентация, а не преходен стадий.
Това, че партньора ти е мъж ако си жена, не те прави хетеро, а ако е жена не те прави хомо. Все още оставаш бисексуален, с влечения към 2та пола, просто си намерил половинката си. С бисексуалноста идват и още по-дразнещите, тъпи и нелепи въпроси като: кои са по-добри, жените или мъжете? С кой предпочиташ да прекараш живота си, кои харесваш повече, кои те възбуждат повече и др..
Повечето хора мислят, че бисексуалността е фаза, просто мъжете и жените те привличат еднакво. Или когато имаш приятел и в следващия момент имаш приятелКА и някой дойде и ти каже "оу, не знаех, че вече си лесбийка" - WAT DA HELL?! Нали харесвам и момчета и момичета, как така се превръщам в лесбийка, тоест на следващия ден като имам пак приятел съм хетеро? Не мога да бъда с мъж и жена едновременно за да докажа, че съм бисексуална, защо не мога да остана БИсексуална в моногамна връзка? Толкова ли сте глупави и не можете да разберете ? Или когато хората кажат "ще ти писне от жени, ще ти липсва the D", защо хората мислят, че бисексуалните изневеряват повече, защо,защо ? Това си е напълно индивидуално и до човека.
Това, че хората не могат да се самоопределят и в преходен момент наричат себе си бисексуални, а всъщност не са - означава, че никога НЕ са били такива, били са заблудени, както от факта, че са били хетеросексуални.
Ох,омотах се в мислене вече. Ай, дано сте разбрали нещо, cheers.
zoyex казва "Бисексуалните не се влюбват в същия пол, те просто се чукат и им е хубаво." - Ти ебаваш ли се ? Естествено, че се влюбват в същия пол, що за глупост. Май не си бисексуална,а обичаш да експериментираш, но определено не си бисексуална.![]()
Последно редактирано от Adorable Sunshine : 05-16-2014 на 17:35
еми просто интерес дали го говориш теоритично или практично ? не ми се карай моля те![]()
не говори така с пренебрежение .... Не съм казал че си объркана нито нещо за семейството ти .... а иначе щом си практик-теоретик .... Браво !
не просто явно ние сме заблудени че в този форум вместо да се помага разказва или обсъжда .... се плюе вика и обижда .... а сега вече и ирониявместо да разкажеш и да помогнеш .... ами ако имам нужда ? Мерси все пак за иронията
И все пак много думи малко смисъл ... Ти опит имаш ли или нямаш ? Би-секс ли си или си хетеро ?
Нека са щастливи.
Хора като хора. Стига да не го демонстрират, нямам нищо против тях. Техен живот си е и те избират как да си го водят. За всички, които са толкова озлобени към гейовете най-вече, не са ли са се замисляли, че някога и техните синове може да са такива или че могат да пренасочат тази омраза към убийците, крадците, изнасилвачите и т.н.
Какво означава "стига да не го демонстрират" ? Ако ти си с половинката си навън никой не може да ти забрани да се държите за ръце, да се прегръщате, примерно ? Демонстрацията идва от това, че не е прието за нормално, има анти-гей движения и в следствие затова се провежда и гей прайд, който се приема за "демонстрация".
Ако ти целуваш гаджето си навън демонстрация ли е? Какво означава да не демонстрираш любовта си?