- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Рано ли ми е?
Здравейте аз съм момиче на 14 години и се чудих дали ми е да правя секс. Ходя с едно момче вече 3 месеца и той иска да го направим. Бихте ли ме посъветвали какво да правя. Благодаря ви предварително!!
Мисля, че все още си доста малка. Аз го направих за първи път на 17 - 18г. и пак смятам, че тогава избързах. Наблегни на уроците. Ще съжаляваш. Ранният секс води до проблеми там долу след години.
mom4e sam
Щом питаш, значи ти е рано.
Рано! Сега си гледай уроците пък и на това времето ще дойде ! Пък и според мен щом са минали 3 месеца само и момчето иска секс значи не е по любов разбирам да беше 1 година 2 , но 3 месеца sorry
РАНО
Аз го направих на 17 и все още си мисля ,че избързах и че можеше да изчакам още поне до 18. Не се сещам с усмивка за първи си път, така че не го прави само защото той иска!!!
... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!![]()
![]()
![]()
човек , ти си дете все още къде си тръгнала секс да ми правиш ? на 14 си подяволите ... ДА РАНО ТИ Е
Бягай в пясъчника, а тоя, дет иска да правите секс заслужава да му нацепят канчето...
на 14 и още не си се проебала? нз кво чакаш,мене би ме било срам...
На 14 хората вече гледат по две, а тя пита рано ли й било. КЪСНО ТИ Е, за къде се пазиш? Няма лимит на ползване.
n00bs
пусни още 10 теми. рано ти е.
Нямаше логика,беше любов.
Бе когато ти се прави мене ме утвориха на 14 и беше ок и не съжалявам.
Ехеее... 14... много си стара, по махалите правят на по 8-9... не ставаш вече. Аз не мога да стоя повече с темата ти. Възмутен съм.
Ходите само от 3 месеца, по дяволите! Първо- още си много малка. Второ - щом някой те моли да го правиш, то не си заслужава. След години ще блъскаш главата си в стената. Аз го направих на 16, но не мисля че беше рано, защото с този човек бяхме заедно вече от 2 години и все още сме заедно и не съжалявам дори мъничко за първият си път. Трябва да го направиш с човек който наистина обичаш и те обича, а този който обича ще чака без да те моли![]()
Заради такива ранни дълготрайни връзки си пропилявате целия живот ... знаеш ли кога ще чакам 2 години момичето да си направи кефа и тогава да ми пусне ...
По темата. Ако мислиш че си готова, няма нищо лошо да пробваш. Ако не ти хареса значи ще знаеш за следващия път и ще ти е по хубаво. : )
ти решаваш дали ти е рано .. никой друг не е на твое място да знае кво чувстваш и кво искаш .. само да не те прецака момчето .. аз бях на твойта възраст когато за пръв път го направих но при мен беше мн сложна раота
+
Добре дошли в България - деца правят деца..
Първо си твърде малка.. Втори връзка от 3 месеца не може да се нарече изобщо сериозна и заслужаваща внимание особенно на тази възраст.. Когато станеш на 20 дори няма да помниш името му навярно .. Искаш ли първия ти път да е с мъж чието име няма да запомниш и още повече искаш ли когато срещнеш друг навярно на 17-18 да му кажеш " не съм много девствена понеже на 14 имаше един с който бяхме от 3 месеца" .. Замисли се за това кога ще си наистина достатъчно зряла за да можеш да кажеш че си сигурна в оценката си за човека който е до теб и че именно той е този с който искаш да е първия ти път.. За момента не виждам да можеш да дадеш такава оценка като зрял човек ..