.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Рано ли ми е?

Здравейте аз съм момиче на 14 години и се чудих дали ми е да правя секс. Ходя с едно момче вече 3 месеца и той иска да го направим. Бихте ли ме посъветвали какво да правя. Благодаря ви предварително!!

Фен
    Мисля, че все още си доста малка. Аз го направих за първи път на 17 - 18г. и пак смятам, че тогава избързах. Наблегни на уроците. Ще съжаляваш. Ранният секс води до проблеми там долу след години.
    mom4e sam

Според мен е твърде рано.. помисли и за последиците все пак

Според мен, трябва да изчакаш 2-3 години още.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Shantia Виж мнението
    Ранният секс води до проблеми там долу след години.
    Какви? :Д пхахаххааха.

Рано ти е, да. Но не заради такива тъпи изказвания като горния коментар.

Щом питаш, значи ти е рано.

Рано! Сега си гледай уроците пък и на това времето ще дойде ! Пък и според мен щом са минали 3 месеца само и момчето иска секс значи не е по любов разбирам да беше 1 година 2 , но 3 месеца sorry

РАНО
    Аз го направих на 17 и все още си мисля ,че избързах и че можеше да изчакам още поне до 18. Не се сещам с усмивка за първи си път, така че не го прави само защото той иска!!!
    ... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!

epa rano e

човек , ти си дете все още къде си тръгнала секс да ми правиш ? на 14 си подяволите ... ДА РАНО ТИ Е

Бягай в пясъчника, а тоя, дет иска да правите секс заслужава да му нацепят канчето...

Супер фен Аватара на socareless
    на 14 и още не си се проебала? нз кво чакаш,мене би ме било срам...

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от z24 Виж мнението
    Това си е правилния отговор. Като спреш да задаваш този въпрос, значи си готов за каквото и да било, в какъвто и да е аспект от живота.
    *сън*

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    На 14 хората вече гледат по две, а тя пита рано ли й било. КЪСНО ТИ Е, за къде се пазиш? Няма лимит на ползване.
    n00bs

Мега фен Аватара на draid
    +1

пусни още 10 теми. рано ти е.
    Нямаше логика,беше любов.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Бе когато ти се прави мене ме утвориха на 14 и беше ок и не съжалявам.

Супер фен Аватара на RiB
    Ехеее... 14... много си стара, по махалите правят на по 8-9... не ставаш вече. Аз не мога да стоя повече с темата ти. Възмутен съм.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Бе когато ти се прави мене ме утвориха на 14 и беше ок и не съжалявам.
    А, НЕ

А авторке, разбира се, че ти е рано! Самия факт, че питаш и се двумиш го показва. А и на тази възраст..

Ходите само от 3 месеца, по дяволите! Първо- още си много малка. Второ - щом някой те моли да го правиш, то не си заслужава. След години ще блъскаш главата си в стената. Аз го направих на 16, но не мисля че беше рано, защото с този човек бяхме заедно вече от 2 години и все още сме заедно и не съжалявам дори мъничко за първият си път. Трябва да го направиш с човек който наистина обичаш и те обича, а този който обича ще чака без да те моли

+++

Цитирай Първоначално написано от DirtyDirty Виж мнението
    Аз го направих на 16, но не мисля че беше рано, защото с този човек бяхме заедно вече от 2 години и все още сме заедно и не съжалявам дори мъничко за първият си път. Трябва да го направиш с човек който наистина обичаш и те обича, а този който обича ще чака без да те моли
    Заради такива ранни дълготрайни връзки си пропилявате целия живот ... знаеш ли кога ще чакам 2 години момичето да си направи кефа и тогава да ми пусне ...

По темата. Ако мислиш че си готова, няма нищо лошо да пробваш. Ако не ти хареса значи ще знаеш за следващия път и ще ти е по хубаво. : )

Цитирай Първоначално написано от dickiesx. Виж мнението
    Заради такива ранни дълготрайни връзки си пропилявате целия живот ... знаеш ли кога ще чакам 2 години момичето да си направи кефа и тогава да ми пусне ...
    Ем извинявай ама не всички са като теб и не съм си пропиляла живота с нищо в една връзка не е най важното секса а щом един мъж те обича ще те чака колкото е нужно
    Последно редактирано от DirtyDirty : 05-06-2014 на 16:56

ти решаваш дали ти е рано .. никой друг не е на твое място да знае кво чувстваш и кво искаш .. само да не те прецака момчето .. аз бях на твойта възраст когато за пръв път го направих но при мен беше мн сложна раота

+
    Добре дошли в България - деца правят деца..
    Първо си твърде малка.. Втори връзка от 3 месеца не може да се нарече изобщо сериозна и заслужаваща внимание особенно на тази възраст.. Когато станеш на 20 дори няма да помниш името му навярно .. Искаш ли първия ти път да е с мъж чието име няма да запомниш и още повече искаш ли когато срещнеш друг навярно на 17-18 да му кажеш " не съм много девствена понеже на 14 имаше един с който бяхме от 3 месеца" .. Замисли се за това кога ще си наистина достатъчно зряла за да можеш да кажеш че си сигурна в оценката си за човека който е до теб и че именно той е този с който искаш да е първия ти път.. За момента не виждам да можеш да дадеш такава оценка като зрял човек ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си