- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Рано ли ми е?
В днешно време ако си девствен не е модерно и ти се подиграват ако си правила секс си кур*а... Еми ти си избери дали няма да си модерна или ще си кур*а.
Със всяко поколение, все по-пропаднала става работата.Още има жълто покрай устата за секс мисли..
Много ти е рано бих казала имаш време да правиш секс не бързай
Според мене не е толкова до това, че е на 14, от колкото това, че ходят от 3 месеца. Нека мине повече време, защото само от 3 месеца ако ходите има вероятност момчето да те опъне така да се каже и да те остави.
Ако се чувстваш готова значи не ти е рано
Сигурно е било голяма "любов" на по 14-15 години..
Към авторката. Аз също си мисля, че не трябва да се поддаваш на това, че на него му се прави и те кара, изчакай момента в при който ти просто ще искаш да го направиш.. Така ако на 2-3 месеца даваш на всеки който те иска до 19-20 години ще натрупаш такава бройка, че ще им забравиш имената на повечето.
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
Ами, ти си решаваш кога да го направиш. Ние само съвет можем да ти дадем! Само 3 месеца ''връзка'' САмо това ще кажа.![]()
Кфи уроци да гледа?от дипломата нищо няма да спечели... да отива да става модел както аз ще ще утивам в плейбой . аз дет съм на 14 блъскам зверски всеки ден тя уроци да гледа
![]()
Аз мисля че няма за къде да бързаш... Все още ти е много рано.. изживей детството си сега.. ще си голяма цял живот.. ще правиш секс дори и всеки ден,но не сега още е прекалено рано и ако наистина послушаш всички които са против,няма да съжаляваш след години.Замисли се дали родителите ти биха приели факта НОРМАЛНО? Да не си девствена на 14.. ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ И МИСЛИ САМА!