.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    В днешно време ако си девствен не е модерно и ти се подиграват ако си правила секс си кур*а... Еми ти си избери дали няма да си модерна или ще си кур*а.

Повече от фен Аватара на GEMBI
    Със всяко поколение, все по-пропаднала става работата.Още има жълто покрай устата за секс мисли..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Много ти е рано бих казала имаш време да правиш секс не бързай

teen_girl1ly
    Guest
    Според мене не е толкова до това, че е на 14, от колкото това, че ходят от 3 месеца. Нека мине повече време, защото само от 3 месеца ако ходите има вероятност момчето да те опъне така да се каже и да те остави.

Ако се чувстваш готова значи не ти е рано

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от DirtyDirty Виж мнението
    Ходите само от 3 месеца, по дяволите! Първо- още си много малка. Второ - щом някой те моли да го правиш, то не си заслужава. След години ще блъскаш главата си в стената. Аз го направих на 16, но не мисля че беше рано, защото с този човек бяхме заедно вече от 2 години и все още сме заедно и не съжалявам дори мъничко за първият си път. Трябва да го направиш с човек който наистина обичаш и те обича, а този който обича ще чака без да те моли
    Сигурно е било голяма "любов" на по 14-15 години..

Към авторката. Аз също си мисля, че не трябва да се поддаваш на това, че на него му се прави и те кара, изчакай момента в при който ти просто ще искаш да го направиш.. Така ако на 2-3 месеца даваш на всеки който те иска до 19-20 години ще натрупаш такава бройка, че ще им забравиш имената на повечето.
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

Ами, ти си решаваш кога да го направиш. Ние само съвет можем да ти дадем! Само 3 месеца ''връзка'' САмо това ще кажа.

Ако се чувстваш готова го направи ...

TopGamer
    Guest
    Кфи уроци да гледа? от дипломата нищо няма да спечели... да отива да става модел както аз ще ще утивам в плейбой . аз дет съм на 14 блъскам зверски всеки ден тя уроци да гледа

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Аз мисля че няма за къде да бързаш... Все още ти е много рано.. изживей детството си сега.. ще си голяма цял живот.. ще правиш секс дори и всеки ден,но не сега още е прекалено рано и ако наистина послушаш всички които са против,няма да съжаляваш след години.Замисли се дали родителите ти биха приели факта НОРМАЛНО? Да не си девствена на 14.. ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ И МИСЛИ САМА!

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Граници за любовта няма, това май всички го разбраха... Но за секса, хм... Според мен си малка да го правиш, защото като цяло тялото ти има на къде още да се развива.
    Запитай се дали си готова, не дали ти е рано. Ако се чувстваш готова за такава крачка, дерзай. Ако не - по-добре недей да експериментираш все още.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си