.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Exclamation МИСЛЯ ЧЕ СЪМ БРЕМЕННА !!!

ЗДРАВЕЙТЕ, НА 16 ГОД СЪМ И ПРЕДИ ОКОЛО МЕСЕЦ С ПРИЯТЕЛЯ МИ ИМАХМЕ СТРАСТНА НОЩ..РАЗГОРЕЩИХМЕ СЕ МАЛКО В ЛЕГЛОТО И ДВАМАТА НЕ МИСЛИХМЕ КАКВО ТОЧНО ПРАВИМ..БЕШЕ БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ..НЕ СЪМ ВЗИМАЛА ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ..БЯХ ВЪРХУ НЕГО (RIDER) И СИ ПРЕКАРВАХМЕ СТРАХОТНО..ОБАЧЕ ПО ЕДНО ВРЕМЕ УСЕТИХ ЧЕ Е БЛИЗО ДО СВЪРШВАНЕ, НО ПРОДЪЛЖИХ ..НЕ БЯХ УСЕЩАЛА ТОВА ЧУВСТВО ДА СВЪРШИ ВЪТРЕ В МЕН..НО В МОМЕНТА,В КОЙТО СВЪРШВАШЕ И МЕ ИЗБУТА ОТ НЕГО ..НО УСЕТИХ МАЛКО ВЪТРЕ В МЕН..И ТАКА ЕДИН МЕСЕЦ МИНА А ЦИКЪЛЪТ МИ ТРЯБВАШЕ ДА ДОЙДЕ ПРЕДИ СЕДМИЦА..СТРАХ МЕ Е ДА НАПРАВЯ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ МАКАР ДА ЗНАМ ЧЕ ТРЯБВА..ПРОСТО ТОВА БЕШЕ МНОГО ГЛУПАВА ПОСТЪПКА И СЕГА СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТОВА..МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ НЯКАКВИ СЪВЕТИ

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Направи си тест!

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Ако е момче го кръсти Райдър.

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Ако е момче го кръсти Райдър.
    и аз т'фа щях да предложа

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Е какви съвети пред свършен факт бе момичеее...Освен тест(който те е страх да напрвиш) и генеколог,други съвети няма какви да ти дадем!Основния съвет ще е да мислите с главите си преди да правите нещо...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Миме, случайно да си една много измисляща си особа от София?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Имаш богато въображение.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Без тест не можем да ти кажем НИЩО освен че си много тъпа,защото ако не направиш тест в близките 2-3 месеца,може да ти се наложи да събираш парички за дрешки и шишета.

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Супер фен Аватара на shmatarok
    Кажи на майка си.
    И на баща си, те сигурно ще знаят какво да те посъветват. )

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    "16 and pregnant" по MTV?
    Но ако не си трол, най-добрият вариант е да говориш с родителите си.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Да си мислила навреме...тест и гинеколог.
    Моли се да не си забременяла.
    maDamn

Мега фен Аватара на baby_baby
    Направи си тест колкото и да не искаш трябва и преди да го правите без да сте мислили

Мега фен Аватара на RapExotic
    Изключи си Caps lock-а. Стига вика бе момиче.

По темата: Щом е било преди един месец, а сега трябва да ти идва цикъла, то значи не си била в овулация и е малко вероятно да си забременяла. За всеки случай си направи тест, защото е по-добре да разбереш сега, от колкото като ти се напълни тумбака.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Да си беше изчислила овулацията и ако има повод за притеснение да беше глътнала един Ескапел.
    Сега няма к'во друго да направиш освен да направиш един тест и да си стискате палци да не е станал гаф.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Има хора, които ще ти дадат към 50 лева и сандвич, за да износиш това дете, и да им го дадеш...

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от mimkata1997 Виж мнението
    .СТРАХ МЕ Е ДА НАПРАВЯ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ
    Какво те е страх ...по-добре го напрай сега ...ако ти са напълни корема по-малко страшно ли ще е? .. За презервативите няма смисъл нищо да казвам ...Знам че това не е бонбон , ама можеше да изпиеш ескапел след това ...Само можеш се надяваш и да стискаш палци да не е станал гаф

Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Има хора, които ще ти дадат към 50 лева и сандвич, за да износиш това дете, и да им го дадеш...
    Страхотно предложение ...

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Изключи си Caps lock-а. Стига вика бе момиче.
    Може да й е прецакан
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Може да й е прецакан
    Тогава да държи Shift-a натиснат докато пише. Така ще и излизат малки.

Той също е счупен сигурно.. след тая бурна и страстна нощ... аз се чудя как още компа й не е гръмна.

ИСТОРИЯТА НЯМА КАК ДА Е ИСТИНСКА! Всички знаем,че ако наистина е свършил в нея,все един от двамата е щял да се сети да купи един от прочутите ''Ескапели''!

Така като и чета поста и коментарите, не се надявай да се е сетила.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Направи си тест и се надявай да няма бебе, щото горкото, с такъв родител не знам как ще преживее първите си 18 години. Да си мислила когато е било време, сега само можеш да се надяваш да не е станал гафа или другия вариант, колкото и да не ми се нрави - аборт. Или да го задържиш, ама на 16, ти дупето си още не можеш да бършеш, дете ще раждаш.

Искрено се надявам да си трол, щото ако не си, оправяне няма.
    *сън*

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Мистерия Виж мнението
    ИСТОРИЯТА НЯМА КАК ДА Е ИСТИНСКА! Всички знаем,че ако наистина е свършил в нея,все един от двамата е щял да се сети да купи един от прочутите ''Ескапели''!
    Има толкова много хора, които не знаят за съществуването на "вълшебното" хапче, че нищо чудно темата да е истина.
    А като гледам темата най-вероятно не знаят и що е това овулация, как се изчислява и прочие ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Хах, мен ми се е случвало почти същото нещо, така че вярвам, че е възможно да е реална историята.
    Само дето не съм имала чувството, че усещам как има "малко вътре", което си мисля, че е невъзможно да се усети, а просто се е филмирала, че го усеща. Може и да е попаднало, ама да го почувства - не. Не съм си купувала тогава Ескапели, просто щото гаджето ми беше сигурно, че не е свършил дори и малко в мен. Притеснявах се обаче. Закъсня ми много. Накрая не издържах и си направих тест, който беше отрицателен ииииии на следващия ден ми дойде. Така че, ако темата е реална, на авторката може и да ѝ закъснява от притеснение.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Да си мислила навреме...тест и гинеколог.
    Моли се да не си забременяла.

1 месец закъснение, моме! Един месец не намери време да напикаеш един шуърчек от 3 и 50!
    ТреперИ, сънувай кошмари, щото си си го заслужила

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си