- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МИСЛЯ ЧЕ СЪМ БРЕМЕННА !!!
ЗДРАВЕЙТЕ, НА 16 ГОД СЪМ И ПРЕДИ ОКОЛО МЕСЕЦ С ПРИЯТЕЛЯ МИ ИМАХМЕ СТРАСТНА НОЩ..РАЗГОРЕЩИХМЕ СЕ МАЛКО В ЛЕГЛОТО И ДВАМАТА НЕ МИСЛИХМЕ КАКВО ТОЧНО ПРАВИМ..БЕШЕ БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ..НЕ СЪМ ВЗИМАЛА ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ..БЯХ ВЪРХУ НЕГО (RIDER) И СИ ПРЕКАРВАХМЕ СТРАХОТНО..ОБАЧЕ ПО ЕДНО ВРЕМЕ УСЕТИХ ЧЕ Е БЛИЗО ДО СВЪРШВАНЕ, НО ПРОДЪЛЖИХ ..НЕ БЯХ УСЕЩАЛА ТОВА ЧУВСТВО ДА СВЪРШИ ВЪТРЕ В МЕН..НО В МОМЕНТА,В КОЙТО СВЪРШВАШЕ И МЕ ИЗБУТА ОТ НЕГО ..НО УСЕТИХ МАЛКО ВЪТРЕ В МЕН..И ТАКА ЕДИН МЕСЕЦ МИНА А ЦИКЪЛЪТ МИ ТРЯБВАШЕ ДА ДОЙДЕ ПРЕДИ СЕДМИЦА..СТРАХ МЕ Е ДА НАПРАВЯ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ МАКАР ДА ЗНАМ ЧЕ ТРЯБВА..ПРОСТО ТОВА БЕШЕ МНОГО ГЛУПАВА ПОСТЪПКА И СЕГА СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТОВА..МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ НЯКАКВИ СЪВЕТИ
Миме, случайно да си една много измисляща си особа от София?
Без тест не можем да ти кажем НИЩО освен че си много тъпа,защото ако не направиш тест в близките 2-3 месеца,може да ти се наложи да събираш парички за дрешки и шишета.
"16 and pregnant" по MTV?
Но ако не си трол, най-добрият вариант е да говориш с родителите си.
Да си мислила навреме...тест и гинеколог.
Моли се да не си забременяла.
maDamn
Направи си тест колкото и да не искаш трябва и преди да го правите без да сте мислили
Изключи си Caps lock-а. Стига вика бе момиче.
По темата: Щом е било преди един месец, а сега трябва да ти идва цикъла, то значи не си била в овулация и е малко вероятно да си забременяла. За всеки случай си направи тест, защото е по-добре да разбереш сега, от колкото като ти се напълни тумбака.
Да си беше изчислила овулацията и ако има повод за притеснение да беше глътнала един Ескапел.
Сега няма к'во друго да направиш освен да направиш един тест и да си стискате палци да не е станал гаф.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Има хора, които ще ти дадат към 50 лева и сандвич, за да износиш това дете, и да им го дадеш...
Какво те е страх ...по-добре го напрай сега ...ако ти са напълни корема по-малко страшно ли ще е? .. За презервативите няма смисъл нищо да казвам ...Знам че това не е бонбон , ама можеше да изпиеш ескапел след това ...Само можеш се надяваш и да стискаш палци да не е станал гаф
Страхотно предложение ...![]()
Той също е счупен сигурно.. след тая бурна и страстна нощ... аз се чудя как още компа й не е гръмна.![]()
ИСТОРИЯТА НЯМА КАК ДА Е ИСТИНСКА! Всички знаем,че ако наистина е свършил в нея,все един от двамата е щял да се сети да купи един от прочутите ''Ескапели''!![]()
Така като и чета поста и коментарите, не се надявай да се е сетила.
Направи си тест и се надявай да няма бебе, щото горкото, с такъв родител не знам как ще преживее първите си 18 години. Да си мислила когато е било време, сега само можеш да се надяваш да не е станал гафа или другия вариант, колкото и да не ми се нрави - аборт. Или да го задържиш, ама на 16, ти дупето си още не можеш да бършеш, дете ще раждаш.
Искрено се надявам да си трол, щото ако не си, оправяне няма.
*сън*
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хах, мен ми се е случвало почти същото нещо, така че вярвам, че е възможно да е реална историята.
Само дето не съм имала чувството, че усещам как има "малко вътре", което си мисля, че е невъзможно да се усети, а просто се е филмирала, че го усеща. Може и да е попаднало, ама да го почувства - не. Не съм си купувала тогава Ескапели, просто щото гаджето ми беше сигурно, че не е свършил дори и малко в мен. Притеснявах се обаче. Закъсня ми много. Накрая не издържах и си направих тест, който беше отрицателен ииииии на следващия ден ми дойде. Така че, ако темата е реална, на авторката може и да ѝ закъснява от притеснение.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!