.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Ходите само от 3 месеца, по дяволите! Първо- още си много малка. Второ - щом някой те моли да го правиш, то не си заслужава. След години ще блъскаш главата си в стената. Аз го направих на 16, но не мисля че беше рано, защото с този човек бяхме заедно вече от 2 години и все още сме заедно и не съжалявам дори мъничко за първият си път. Трябва да го направиш с човек който наистина обичаш и те обича, а този който обича ще чака без да те моли

Цитирай Първоначално написано от DirtyDirty Виж мнението
    Аз го направих на 16, но не мисля че беше рано, защото с този човек бяхме заедно вече от 2 години и все още сме заедно и не съжалявам дори мъничко за първият си път. Трябва да го направиш с човек който наистина обичаш и те обича, а този който обича ще чака без да те моли
    Заради такива ранни дълготрайни връзки си пропилявате целия живот ... знаеш ли кога ще чакам 2 години момичето да си направи кефа и тогава да ми пусне ...

По темата. Ако мислиш че си готова, няма нищо лошо да пробваш. Ако не ти хареса значи ще знаеш за следващия път и ще ти е по хубаво. : )

Цитирай Първоначално написано от dickiesx. Виж мнението
    Заради такива ранни дълготрайни връзки си пропилявате целия живот ... знаеш ли кога ще чакам 2 години момичето да си направи кефа и тогава да ми пусне ...
    Ем извинявай ама не всички са като теб и не съм си пропиляла живота с нищо в една връзка не е най важното секса а щом един мъж те обича ще те чака колкото е нужно
    Последно редактирано от DirtyDirty : 05-06-2014 на 17:56

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от DirtyDirty Виж мнението
    Ходите само от 3 месеца, по дяволите! Първо- още си много малка. Второ - щом някой те моли да го правиш, то не си заслужава. След години ще блъскаш главата си в стената. Аз го направих на 16, но не мисля че беше рано, защото с този човек бяхме заедно вече от 2 години и все още сме заедно и не съжалявам дори мъничко за първият си път. Трябва да го направиш с човек който наистина обичаш и те обича, а този който обича ще чака без да те моли
    Сигурно е било голяма "любов" на по 14-15 години..

Към авторката. Аз също си мисля, че не трябва да се поддаваш на това, че на него му се прави и те кара, изчакай момента в при който ти просто ще искаш да го направиш.. Така ако на 2-3 месеца даваш на всеки който те иска до 19-20 години ще натрупаш такава бройка, че ще им забравиш имената на повечето.
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си