Как бихте постъпили вие в следната ситуация...Не познавате дадено момче, но много силно ви заинтригува(любов от пръв поглед,химия..) Флирта е единствено и само на етап усмивки,търсене с поглед,нищо повече.Той също дава някои сигнали,че не сте му безразлична, но на този етап нищо конкретно.Вие се поинтересувате от конкретния човек и установявате, че има дълга връзка (около 5 годишна) . Бихте ли подминали това с лека ръка, защото аз съм на мнение, че е грозно да ''крадеш нечий приятел'' , но от др страна ако това момче си има окей връзка защо се интересува от вас,вашето присъствие ,търси ви с очи и т.нКато цяло се опитах да изясня ситуацията ,тук роля играят много фактори,като това ,че аз най-вероятно не бих и не мога да поакжа на някой ,че ми харесва ,още повече както в случая има такава връзка.Но от друга гледна точка връзката му може да е изчерпана, не толкова задълбочена ,иначе защо ще се интересува от мен..Някой може ли да коментира, без значение какво точно ,всеки пост би бил интересен.