.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Как да обезкосмя срамните устни?

Здравейте. Досега съм се бръснела със самобръсначка - частите около срамните устни и триъгълника, но когато стигна до най-нежните места ме е страх да не се порежа. Въпросът ми е как да премахна излишните косъмчета от там? Моля по-опитните жени от мен да ме посъветват. Също искам да знам дали ще е проблем ако се почистя там с деепилиращ крем и опасно ли е да го ползвам за тези части? Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на Runaway11
    Няма да се порежеш. Макар че кола маска е 100 пъти по добре ама ти си знаеш.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    По-добре със самобръсначката, от колкото такива кремове, ако не дай си боже влезе вътре, може да стане някоя инфекция и тн. неприятни истории. Аз на всякъде се обезкосмявам по този начин, и много рядко ми се случва да се порежа, само ако бързам, ако внимаваш и действаш бавно, риска е минимален.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    В никакъв случай с крем депилатоар! Опитай със самобръсначка просто по-внимателно, няма да се порежеш, спокойно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    А някой да ми каже моля как точно се прави с кола маска, с подробности please

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Отиди на кола маска.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си