.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Rysotoy_97
    Guest

Влюбена в обвързано момче!

Като за начало ще започна с себе си!
    Казвам се Василена и съм на 17 години.Причината поради която пишa е че съм влубена в обвързано момче!Чувствата ми към него започнаха преди 3 месеца. Това което ще кажа сигурно ще ви се стори малко странно но всъщност не го познавам лично!Учим в едно и също училище и се засичаме много често,и така постепенно започнах да чувствам нещо към него докато не разбрах че е обвързан а това ме натажи много.След това започнах да обръщам внимание и на приятелката мy която не нещо повече от мен разбрах че са от доста години заедно и явно държат един на друг.Обаче,след около месец започнаха да се случват странни неща като например на панаира,той беше с нея но начина по които ме гледа шe с интерес събуди нещо в мен той не спираше да ме гледа...след когато всичко свърши накрая най- демoстративно се обърна и ме погледна в продалйение на 5 минути въпреки приятелката мy.и от тогава всеки път когато се видим винаги се гледаме по някакав станен начин и явно той вече има нещо в предвид,което малко ме плаши поради причината че си има приятелка.Започнах често да си задавам въпросa защо се занимавам с момче което не познавам лично а и е обвързано?!Но така и не намирам отговор., но много го харесвам и не знам какво да правя и как да постъпя???

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ...и си неграмотна :/

Мега фен Аватара на Зайче..
    Остави момчето и приятелката му, че ако е някоя дива като мен в най-добрия случай ще си изядеш боя :Д
    По-лошите случаи е по-добре да не ги разбираш :Д
    http://ask.fm/iwwkaa

А може би е забелязал, че го преследваш и от неудобство вече ти хвърля погледи.
    Пределно ти е ясно, че си има приятелка, защо се вреш между шамарите сама? Та ти не само че не го познаваш добре, ами и една дума не си разменила с него, що за любов е това?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ако смяташ, че това няма да те нарани повече можеш да се запознаеш с него, но без да се бъркаш във връзката им. Може пък да не е чак толкова готин, колкото придполагаш.

Има много голям шанс да си влюбена в представата за това момче, а не в него. Мисля си така поради факта, че не го познаваш. Понякога можем да се заблудим, не се занимавай с обвързани момчета.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Според мен имаш шансове щом и той те гледа. Съветвам те да се навърташ около него и да чакаш одачен момент да го заговориш, но полека, плуваш в дълбоки води.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Според мен имаш шансове щом и той те гледа. Съветвам те да се навърташ около него и да чакаш одачен момент да го заговориш, но полека, плуваш в дълбоки води.
    Така като те гледам колко си грамотна, дано не те послуша.

Не се бъркай във връзката на момчето, не го познаваш дори, само си си паднала, ще отмине. Представи си, че стане нещо, ще ти излезе някакво име, после ще се чудиш какво да правиш. Стой настрана, завържи някакви контакти и се ориентирай другаде. Само бели ще си навлечеш на главата по този начин, то той даже може и да не те харесва, това, че те гледа не е прецедент.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Ако и той те харесва, сам ще дойде при теб, ма връзки не разбивай.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

despina2211
    Guest
    в моят случай е ,че аз го харесвам от 3г. аз може би ще му го кажа когато му е времето,но много харесвам.Незнам,но ми се стори и че той ме харесва в училищте ми даде фъстъци и аз много се зарадвах.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Мислех, че заглавието е "Влюбена в обрязано момче"
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Трябва сексът с теб да е по-хубав отколкото с нея :O

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Според мен имаш шансове щом и той те гледа.

Това обяснява защо има толкова много теми от рода на "Харесва ли ме или просто ми дава фалшиви сигнали"

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от despina2211 Виж мнението
    но ми се стори и че той ме харесва в училищте ми даде фъстъци и аз много се зарадвах.
    Вече с фъстъци ли ви зарибяват?..

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Може би те е гледал, защото е забелязал, че ти го наблюдаваш и преследваш. Не си прави грешни илюзии. Ако те харесваше щеше да ти каже, не да те гледа! Момчето си има приятелка, не се бутай там.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Всъщност май не е добра идея да слушаш който и да от тук понеже само ти можеш да си го прецениш.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Вече с фъстъци ли ви зарибяват?..
    а пък моя приятел никога не ми е давал фъстъци
    какво означава това? ахахаххаха
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Че не те мисли за катерица? Не виждам какво друго би се хванало на фъстъци.
    n00bs

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Че не те мисли за катерица? Не виждам какво друго би се хванало на фъстъци.

Еми авторката се е хванала, очевидно..

Супер фен Аватара на sometimes_
    Щом те е черпил с фъстъци, значи и той е влюбен в теб. Ние навремето се зарибявахме със семки, ама годините бяха други...
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    Щом те е черпил с фъстъци, значи и той е влюбен в теб. Ние навремето се зарибявахме със семки, ама годините бяха други...
    ахахаххаха като "бръкни ми в джоба и си земи"

Според мен стой настрани... Щом не го познаваш лично е в твой плюс. Не се бутай м/у шамарите и не им разеаляй връзката,защото все пак ако той е бил заинтересуван от теб е щял да останови някакъв контакт най -малко да се запознаете.

Мега фен Аватара на 102
    Аз пък тва не го разбирам.. за "разваляне" на връзка не се ли изискват двама..?

Попринцип да. Но не е нужно да се стига до късане,за да е развалена връзката... Зависи много от гаджето на това момче и как ще приеме това,че приятеля и е обект на мечтите на друга. В желанието си да защити "щастието им" може да разклати взаимноотношенията с приятеля си. Защото според мен най -важно е доверието а момичето може и да го изгуби,,защото и на мен да ми кажат че гаджето ми заглежда друга и намен няма да ми стане приятно.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Как можете да ги ядете тия фъстъци? Блах. Другия път гледай да е вафла.

Ето ти тема за размисъл - след година завършваш, а все още си неграмотна?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си