.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

А защо е обидена?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    А защо е обидена?
    Нарекъл я няколко пъти "курва", голям праз, нали... да си поговорим за доверие иначе и как смее тя да го лъже.
    ама и тя газ е пила. Ако някой не е достатъчно добър, за да ти е партньор, очевидно не е достатъчно квалифициран да ти бъде най-добър приятел - освен случая, когато просто няма тръпка, но уважението и доверието са там.

Независимо от обстоятелствата и кой (си мисли, че) е виновен, аз бих подарила подарък и букет.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Нарекъл я няколко пъти "курва", голям праз, нали... да си поговорим за доверие иначе и как смее тя да го лъже.
    ама и тя газ е пила. Ако някой не е достатъчно добър, за да ти е партньор, очевидно не е достатъчно квалифициран да ти бъде най-добър приятел - освен случая, когато просто няма тръпка, но уважението и доверието са там.

Независимо от обстоятелствата и кой (си мисли, че) е виновен, аз бих подарила подарък и букет.
    Ами като е курва, какво да ѝ каже?

Евала авторе, виждам, че си в конфликт с чувствата си, но въпросната шафрантия си вее путката по дискотеките сега, на бала ще се нажули като за световно и ще се ебе по кенефите, както много от милите ни феминистки тук от форума преди 10 години, когато са били абитуриентки.

Моят съвет е: тегли ѝ една майна, изчукай сестра ѝ и си гледай живота!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си