Здравейте ! Имам проблем с този телефон ...
Черната лента отказва да работи и когато вляза в някое приложение не мога да се върна назад !??!
Въпросът ми е --- Как да се връщам назад ? Само това ми трябва от цялата лентичка ! Не е нужно и да е от черната лентичка ---
Другият проблем е и , че от клавиатурата на телефона не може да се дава назад ! :@
Глупаците от HTC не са се сетили да го направят или може , но аз не знам как ? (Надявам се да е вторият начин)
Така , че моля ви ПОМОГНЕТЕ МИ !!!
Има и клавиатура под екрана . Не знам много за тел. , защото баща ми го даде на мен , защото няма как да се оправи без тази лентичка -_-_- НАДЕЖДАТА МИ Е ВЪВ ВАС -_-_-
И да добавя :
Телефонът е подобие на този по снимките
Единствено ми трябва мнение как да излизам от приложението , но се оказа , че има и друго . Батерията бързо свършва .
Значи баща ми си го взе преди 4,5 месеца .
Аз го използвам вече 2 седмици (за да играя игрите на него)
Но винаги трябва да го рестартирам ,защото не мога да се връщам назад .По принцип това е вторият ми телефон със Тъч скрийн ... Баща ми е строител и може би на строежа го е изтървал . Иначе той ми каза , че докато е слушал музика е отказало . Не знам какво да правя даже и не мога да ти обясня .
Сега ще го пробвам ! Между другото благодаря , че отдели толкова време да ми помагаш )дори и да не стане(
Поне има някой , който да свърши работа , БЛАГОДАРЯ ! Сега ще си рестартирам телефона и ще пробвам да видя дали ще стане и ще пиша !
Пробвай ги всичките, някоя може да проработи. Включи си мобилния интернет или се свържи към Wi-Fi и натисни зеления бутон, в който пише Инсталиране както на снимката: http://imgur.com/YdNAqJH
Така приложението ще се изтегли на телефона и ще се инсталира. После го отваряш, правиш настройки, ако трябва, и би трябвало да можеш да се връщаш назад.
Последно редактирано от OoVasKoO : 05-05-2014 на 08:31
Значи тези, които съм предложил, са несъвместими с твоето устройство, така ли?
А от тези сензорните бутони под екрана само Back бутона ли не работи?
Възможно е проблемът да е хардуерен.
Нищо от лентата не работи ! Телефона е на няколко месеца между другото . Намерих програмата и ми върши работа , обаче 1/3 от екрана не работи (оправям се )