.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Овулация

Овулация

Някой да ми каже точно, кратко и ясно как да си я изчислявам, защото ми омръзна от неточни и несигурни онлайн календари. Най-разпространеено е, че се изчислява 14 дни от последния ден от менструалния цикъл, нали така? Четох и тук стари мнения във форума, че калкулатора на surecheck бил най-точен и всички уж са доволни от него, само че той изчислява 7-8 дни след края на цикъла. Аз ли нещо не съм в ред, или? Ще се радвам, ако някой най-сетне ми обясни като хората. Благодаря
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

М О Л Я

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Овулация, в зависимост от продължителността на цикъла ти, се брои 14 дни от първия ден на кървенето. //ако продължителността е 28 дни.

Да, толкова е. От първия? Значи аз не съм в час, ужас, срам направо. Мерси много, Маги.

Повече от фен Аватара на DeHu
    http://apteka.framar.bg/30061061/%D1...81%D1%82-clear
    Това ми се вижда сигурен метод да разбереш кога е точно и да не си играеш на догадки.

дойдох да се смея

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    Да, толкова е. От първия? Значи аз не съм в час, ужас, срам направо. Мерси много, Маги.
    Да ти кажа, и това не е гарантирано, защото овулациятя мойе да ти бъде преди, след, както и по време на цикъл!

Цитирай Първоначално написано от SunnyDJ Виж мнението
    Да ти кажа, и това не е гарантирано, защото овулациятя мойе да ти бъде преди, след, както и по време на цикъл!
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си