- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
Имам няколко любопитни въпроси за тези, които са правили анален секс. Как беше първият ви път? Имаше ли гафове? Хареса ли ви ( питам и момичетата и момчетата)? А на момчетата кой ви харесва повече анален или вагинален? А тези, които не са правили анален имат ли желание?
Аз лично не съм правила и не съм мислила да го правя![]()
Съжалявам ако има такава тема.. просто ми е любопитно![]()
хаха...Как да е-болезнено?!...![]()
Ми боли си такова в началото и не сам му фенка ама оная вечер ми се случи нешто супер да сварша от него и беше яко.А какви гафове да има?
ама някои момичета цапат момчетата или по лошо да се изпускат правите ли клизма преди аналаен секс? ддз без клизма не е ли гнусно![]()
и без клизма става но не винаги ....иначе ми е любим
Има си дупка за тая работа , иначе бих пробвал за да се източа като бял човек
Да правила съм, не точно по мое желание ама го обичам кво да правята, никви клизми не съм си правила,просто си се измих, самичка се разширих, че да няма огромна болка
а, гафове никога не са ми се случвали, да чукна на дърво.
А и не е като да го правя всеки ден..![]()
Как беше първият ви път? - Нищо особено
Имаше ли гафове? - Не
Хареса ли ви - Не
Първият път - с много лубрикант
Гафове - имала съм два пъти
Харесва ли ви - понякога да друг път не
Ivi от какво зависи това - понякога да - понякога не ?
Различни партньори или нагласата за самия анален ?
Всеки път с клизма и пак не е съвсем чисто. Първия път както и втория и третия много болеше. Не ми хареса въобще и приключих с тези експерименти.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Еми ако усещаш че не е сега момента по добре да си кажеш отколкото .... Макар че на мен за първи път когато правих анален с кака-та (не мойта ама беше доста по-голяма) и про нея така се случи но пък това не ми попречи да полудявам по това вместо да го намраза!!! И все пак според мен няма гаранция никога
! Никой не вижда идва ли влак в мрака или не ! ������������
Правих 2 пъти анален, с клизма всеки път. Първия път беше добре, естествено боля ме, но мноого ми хареса и той свърши отзад, и не ползвахме нито лубрикант, презерватив-нищо, просто ей така. А втория път беше незабравим, после 3 дни не можех да седна, боля ме АДСКИ много, имаше и леко петънце кръв и дори лекичко една гънка на ануса ми беше цепната и като ходех по нужда ме болеше. И да чукна на дърво, до сега не са ставали гафове, но определено искам пак, защото ми хареса.![]()
щом ти е харесало определено още в началото значи се е постарал приятеля ти ... а и гафове като нямаСупер !
От мъжка гледна точка, кефът е 70% психологически и само 30% физически. Кефи ме това, че подчинявам мацката, че я правя моята кучка.![]()
Кефя се, че е готова да прави неща за мен и да прехапе болката, само за да ми достави удоволствие. Кефя се да я надупвам и да я карам да захапва възглавницата.
Хах първият ми път беше болезнен... отдавна беше- преди години, не помня много подробности, но си ме боля. След това чак започнах да изпитвам удоволствие, но с други партньори. Не сме имали гафове, много си ми е харесвало. Общо взето обичам да правя анален секс и ми носи голямо удоволствие.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5