-Как беше първият ви път?_Първия ми път беше супер,нямаше нито болка, нито притеснение , но бях пийнала повечко и ми бяха паднали всички задръжки. В последствие ме е боляло , но проблема е по- скоро психологически. Определено трябва да ти паднат всички бариери в главата, за да е приятно.
-Имаше ли гафове?- Когато всичко се прави както трябва гафове няма. В нета има достатъчно инфо как да се подготвиш преди анален секс, така че чети, няма да изпадам в подробности.
-Хареса ли ви ( питам и момичетата и момчетата)?- Както вече казах психическата нагласа е много важна, но по принцип ми харесва. От анален съм изпитвала най- силния си оргазъм
- А на момчетата кой ви харесва повече анален или вагинален?- Въпреки , че съм момиче ще кажа какво споделя приятелят ми. Според него аналния му харесва повече, защото е нещо различно, но разбира се ако се прави всеки ден се превръща в рутина като всичко останало и няма толкова тръпка.
Всичко е в главата. Когато си отпусната и го правиш с желание всичко е ОК. Съветвам всеки да опита, но когато се чувства готов и с подходящия човек. Аналния секс е нещо изключително интимно и не е желателно да се прави с някой , който е за една вечер
Е от мен толкова Хайде сега да видим какво ще кажат хейтърите