Здравейте. На 21 години съм, а въпросното момиче е на 18. Да уточня, че преди въпросните събития не сме имали нищо общо, дори приятелство. Просто излязохме 1-2 пъти, като в някаква тийн драма уж не се получиха нещата, после излязохме пак, целувахме се и.. По думите на момичето имам всичко, което може да търси в един мъж, ама нямала увлечение към мен, нямала тръпка. След това се засякохме отново и ми каза, че сякаш още има чувства към някакъв бивш, който я наранил и т.н. А аз, като разбрано и мило момче, трябва да го ду.ам. Тогава все пак и казах, когато порасте и почне да гледа напред, че може да ме потърси отново, а не да живее в миналото (на 18 е все пак?!)
От тогава за 3 седмици тя се е сетила за мен ЦЯЛ ЕДИН път. Аз също избягвам да и пиша пръв, камо ли да се разбираме за излизане... Големият проблем тук е, че не се отказвам.. просто съм такъв тип момче, че се боря до последно, до последна капка кръв, както се казва. Но в случая сякаш е малко безсмислено.. Ако харесва някакъв, който я е наранил, едва ли е нужно да се самоизмъчвам покрай въпросното момиче. Само ще уточня, че нито е най-красивото, нито най-умното момиче,с което мога да бъда.. просто нещо в нея ме привлича страшно много. Ще бъда безкрайно благодарен, да получа всякакви съвети.