.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Празни ли са?

С мой приятел днес имахме спор дали днешните момичета са празни.Доста спорехме ,но не стигнахме доникъде,но той е силно влюбен в приятелката си и просто за него други момичета не съществуват.Става въпрос за това,че момичетата в България от 17 до към 22 години са наистина доста поддържани и много красиви.Няма спор за това,живея в столицата ,работата ми е такава,че ми се налага да ходя командировки по другите големи градове в България и съм се убедил,че е масово момичетата да изглеждат добре.Стегнати са,красиви са,добре облечени са ,вече забелязвам ,че не е както преди да са твърде разголени масово,а вече поддържат някакъв стил.Но защо не можеш да говориш с тях,аз съм буквално потресен от начина им на мислене и на изразяване.Не може момиче на 18 години ,което изглежда толкова добре,да ми казва ,че сексът е просто секс,не ставало въпрос за това че някой ще я приемел за курва или някакъв други епитет,а за това че вече момичетата са като мъжете,без двоен стандарт.Не мисля,че е нормално на 19 да имаш зад гърба си бройки от рода на 16-17 момчета.Да излезеш с някого 3-4 пъти,на 5тия ден да му пуснеш,след 1 седмица да се разделите,но да правите отново секс и да казва момичето "Той не ме заслужава,исках да се получи нещо ,но той губи,поне го изчуках ,но съм имала и по добри" ,това буквално ме отвращава.Да не всички са така,но вече е масово,че момичетата са станали твърде материални,твърде повърхностни ,аз лично не мога да проведа един нормален ей така разговор,за каквото и да било ,за политика,за история,за религия,за филми .. та момичетата вече говорят повече за футбол от мен ,знаят кой кога играе,аз не знам каква е тази мода и чудо.Толкова красиви момичета,а да стават за нищо повече от един секс..

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Ами смени си средата, бе. Никой не ти е виновен, че си загубен чикиждия, търсещ момичета по долнопробни барове и дискотеки, смешни сайтове, щото е по-лесно. Нормално е с евтини момичета да не успяваш да завързваш разговори на по-сериозни теми.
    Представям си на какви обръщаш внимание след като единия им език стига до там с кой са се ебали снощи.

Голям фен Аватара на joannalof
    Търсенето определя предлагането!
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Супер фен Аватара на leadyflame
    Ами хайде, в такъв случай започни да заговаряш не толкова поддържаните девойки.

Просто явно не попадаваш на точните момичета..

Мега фен Аватара на RapExotic
    Това е моделът на поведение, който се налага упорито в България вече 20 години. Типично западняшко поведение. В манията си, да се доказват, че са равни с мъжете, момичетата стават груби, повърхностни и безчувствени създания. Секса за много от тях се е превърнал в парична единица. Въобразяват си, че колкото повече партньори са сменили, колкото по-от рано са започнали да се чукат, толкова по-яки стават. Комплексират се и пренабрегват всякакви принципи в името на това да изглеждат готини в очите на разни пропадняци. За тях да изпитваш чувства е висша форма на глупост. Единствено материалното е важно.
    Но за този модел на поведение не по-малка вина имат и момчетата, които харесват точно такива момичета. Защото предлагането е според търсенето. Ако момчетата покажат, че не харесват такива момичета и спрат да се хвърлят в леглото на всяка, която си разтваря краката за тях, доста бързо ще се осъзнаят и ще си променят поведението.

Искам само да ви кажа,на всички които "отговори" бяха възможно най-неоригинални ,че уча последна година магистър и преди няколко дни в университета дойде един много известен лектор от Оксфорд ,лекцията беше за мениджмънта ,но дебата се прехвърли в друга насока към IT сектора и стана въпрос за българските форуми ,един от асистентите даде пример точно за този форум ,че много млади хора пишат тук ,за различни неща и очакват съвети и мнение от хора,които са имали същия проблем или случка.Това да се споделя опита ,да се предава знанието и информацията,но в българските форуми това е нещо едва ли не невъзможното,защото всички хейтват твърде много.Ако искате нещо да се промени бъдете вие тези,да за вас моята тема е глупава ,аз съм глупака и празняра,но вместо да отговаряте по възможно най-ограничения начин,опитайте да бъдете по сдържани и да отговорите по-нормално да споделите вашето мнение.Писах защото мислех,че ще мога да създам някаква тема за разговор ,да чуя мнението на други,защото една от темите ми в университета е за днешните подрастващите и за отношенията между момчетата и момичетата до 25 и просто исках да видя различни гледни точки,не да ме обиждате ,че съм бил "чикджия" и т.н. Нито ме познавате ,нито аз вас,просто исках нормална комуникация,но явно няма да се получи.Благодаря.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Няма да се получи, защото така ти изнася. Никой не те хейтва, аз показах къде ти е грешката (както и другите потребители след мен), но ти разбира се реши да се направиш на обидена путка и да се извиниш, защо?! Защото, както вече казах отговорите просто не ти изнасят.

Правилно ти го казаха. Ако комуникираш само с безмозъчни същества е нормално... ами всичките да са такива. В България има много прекрасни момичета, които познавам лично, обаче нито една от тях явно не е заинтересована да си комуникира с някого с твоето мислене.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    За съжаление, Гоше, този сайт се посещава предимно от хорицата, за които ти споменаваш - празни и лекомислени. За това няма да се получи нормална дискусия, освен ако темата ти не е "Наебах 100 момчета/момичета, на 14 съм, нормално ли е". Тогава всички ще се впуснат да ти обясняват колко си печен/а. Който има малко ум тук е чекиджия. Които вижда идиотията тук е луд. Жалка, мила родна картинка. Този сайт е една огромна психиатрия, където болните обястняват на здравите, че нещо не са в ред!

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Гледай сега,горното мнение не отразява адекватно реалността.Хората тук определено са циливизовани , а не малък процент са и интелигентни. Тия момичета просто експлоатират огромния интерес към тях , понеже както ти каза - красиви,млади,стегнати са и това е достатъчно , за да има интерес към тях . Да си го кажем направо - голям брой момчета се комплексират от силни и независими жени , а такива жени са и криворазбрани - смятат ги за надути и прочие , но истината е , че има голям брой момичета , които са красиви и умни , а и най-важното - разумни . Красивите кукли и нацепените ( или богати ) олигофрени , които са двете страни на една и съща монета са продукт на цялата ни култура - балканите са утопията на простотията и позата , а тъй като културата ни ( на повечета ) е до това с кого,къде и кога да се наебем - положението няма как да е по-различно от сегашното . Онзи ден дискутирах с колеги и колежки този феномен и ме обявиха за гей , понеже не съм привърженик на секса без чувства , понеже според мен , най-важното и красиво нещо в този акт е чувството на интимност . Едно 70 % от жените и г/д същия процент на мъжете са осакатени емоционално , но това си е част от консуматорското общество . Моята лична прогноза е , че нещата ще започнат да се нормализират , защото пропорционално на увеличаващия се брой " олигофрени - консуматори " се увеличава и броя на отвратените от този начин на живот хора.
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123 Виж мнението
    Гледай сега,горното мнение не отразява адекватно реалността.Хората тук определено са циливизовани , а не малък процент са и интелигентни. Тия момичета просто експлоатират огромния интерес към тях , понеже както ти каза - красиви,млади,стегнати са и това е достатъчно , за да има интерес към тях . Да си го кажем направо - голям брой момчета се комплексират от силни и независими жени , а такива жени са и криворазбрани - смятат ги за надути и прочие , но истината е , че има голям брой момичета , които са красиви и умни , а и най-важното - разумни . Красивите кукли и нацепените ( или богати ) олигофрени , които са двете страни на една и съща монета са продукт на цялата ни култура - балканите са утопията на простотията и позата , а тъй като културата ни ( на повечета ) е до това с кого,къде и кога да се наебем - положението няма как да е по-различно от сегашното . Онзи ден дискутирах с колеги и колежки този феномен и ме обявиха за гей , понеже не съм привърженик на секса без чувства , понеже според мен , най-важното и красиво нещо в този акт е чувството на интимност . Едно 70 % от жените и г/д същия процент на мъжете са осакатени емоционално , но това си е част от консуматорското общество . Моята лична прогноза е , че нещата ще започнат да се нормализират , защото пропорционално на увеличаващия се брой " олигофрени - консуматори " се увеличава и броя на отвратените от този начин на живот хора.
    Пиши по-често.
    Хах, тия дни раздавам щедро комплименти. Страшно нетипично.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Много ми е инетересна тая мания да се обобщава какви са жените и какви - мъжете. Ми сяк`ви хора има, бе. Познавам доста красиви и умни момичета, познавам и грозни и глупави. Външният вид няма нищо общо с това колко си интелигентен. Винаги ми е било смешно как всеобщото мнение за красивите жени е, че непременно трябва да са глупави. Доста се е преекспонира тая тема. А това за разговорите "за политика, религия, история" и т.н., ме кара да избухвам в смях. Всички имаме различни интереси; факта, че аз чета Руска литература, не означава, че всички, които не го правят, са глупави. Не бъди с такова ограничено мислене, може би просто трябва да даваш шанс да хората, за да ги опознаеш по-добре.
    I`m trying to make your dreams come true...

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Чакайте, чакайте. Има нещо криворазбрано тук и мисля, че е правилно да изясним дефинициите си. Първо - красиво момиче. Само нацапотените с грим и леко облечени момичета с маркови дрешки и големи очила ли са красиви? Аз мисля, че не. Тоест тук бъркаме понятията курвенско и стилно поведение и обличане. Мисля, че и едното и другото до голяма степен отговарят на интелекта на притежателя си. Не може и да бъде по друг начин. Да бъдеш поддържана, привлекателна, с една дума красива, съвсем не значи да си проста и фриволна пачавра. Хората май бъркат двете понятия. Иначе аз съм на мнение, че момичетата, които се обличат предизвикателно са в по-голямата си част прости.
    Второ - момчетата се комплексират от красиви и независими жени. Какво означава това? Ако трябва да се разбира в контекста на комплекс за малоценност на Юнг, смея да изразя своето несъгласие с такава теза. Най-напред разбира се, трябва да се отговори на въпрос номер 1, що е красива и независима жена. Не смятам, че мъжете, които са отблъснати от лекомисленото държание на глупавите и пошло облечени с фриволно поведение жени трябва на бърза ръка да се обявят за комплексари. Които мисли така, бих казал, че избързва. Чувството за малоценност и непоносимостта към простотията са две различни неща и всеки, който взема отношение по такива теми би следвало да ги различава, иначе може да се стигне точно до такива недоразумения.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Приятелю,аз отлично знам за какво говориш и споделям същото мнение,но за да не изглежда сякаш рева и се оплаквам,просто се въздържам от коментар. Проблемът е доста по-комплексен и според мен всичко започва от там , че прекалено много се акцентира върху стойността на отделния индивид - хората се възприемат като единици , а обществото като средство да задоволят своите потребности - било те физически или емоционални. Но до това води всичката тая пропаганда за значителността на всеки човек и всякакви статии , гъделичкащи егото на хората . Ясно е , че човек по природа е егоист , но още по-ясно е , че е социално животно . Всеки от нас иска най-доброто за себе си и мисли , че го заслужава - а най-честата дефиниция на най-доброто е най-красивото,богатото и т.н. Емоционално интелигентните хора ( може да се каже и мъдрите ) отлично осъзнават , че не им трябват 50 парньора , много пари , "С" класа и 5 апартамента , но тия хора са малко , затова и на почит са Плеймейтки и Мутри .
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Момчета ,благодаря ви за това,че не приехте темата по начина по който по горните симпатяги го направиха,темата не става въпрос за мен и за моето отношение към момичетата и т.н. Аз приятелка нямам и не искам ,не защото не знам какво искам и как да го получа,а поради простата причина ,че не е приоритет в живота ми за момент,да имам сериозна жена до себе си.Харесва ми дискусията между двама ви и различното ви мнение,това че не се съгласявате напълно с другия,а и ми давате доста идеи ,за което ви благодаря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си