.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    loks23
    Guest

В дупка съм и не знам защо. Помощ...

Кратко без драми : Не мога да си намеря приятелка и не разбирам защо.
    Ще ви дам инфо, моля намерете ми някакво частично решение поне защото не ми е ясно, какво се случва.

Изглеждам нормално, според повече ми приятели (момичетата даже казват , че съм сладур). Забавен съм и то доста. Като за компания никого не съм натоварил и обичам да изслушвам хората дори, когато те товарят. Имал съм до тук 5 връзки:
    1. Много грозна и глупава мацка от един нощен бар, прекарахме една невзрачна вечер и повече не съм и звънял и не сме се виждали.
    2. Едно готино но доста селско девойче на морето: 1 седмица.
    3. Една сравнително красива и умна : 2 месеца. Тя прекъсна отношенията, май защото се издъних в секса.
    4. Умна и готина, искаше само секс, аз се влюбих и тя се изплаши от това и прекрати.Общо 2 седмици. (за нея най-много ме е яд).
    5. Една, която се влюби в мен, защото току що беше скъсала с приятеля си, мен не ме привличаше особено, но ми се правеше секс зверски и тя искаше връзка, а аз и казах, че не чувствам нищо. : 1 семдица

Една година по-късно: Около 15 несполучливи опита за флирт/зарибявка/свалка, както искате го разбирайте.
    Непринуден съм винаги, не притискам никой, забавен съм, не съм Бил Гейтс и нямам коли и телефони за барбита. Обичам да мисля, да говоря за книги и наука покрай простотийте, на които също истински се възхищавам, ако са издържани от към оригиналност и остроумие. Много мразя селския манталитет. И сега съм затрупан с работа и имам добро оправдание да съм сам, но по някое време започва да тежи. Къде греша?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Грешката ти е в това, че незнаеш какво искаш. Хвърляш се безразборно на различен тип момичета. По-добре си изгради някаква представа за това, какво точно очакваш от човекът до себе си и се ориентирай именно към такова момиче. Игнорирай останалите и се концентрирай в общуването точно с този тип момичета. Разбира се няма как да щракнеш с пръсти и тя да се появи, но ако я търсиш все някъде ще я срещнеш.

Значи просто не си намерил подходящата .. по твойта логика аз съм в дупка от 8 месеца ... ;д

Супер фен Аватара на paradosou
    Повярвай, темата ти много прилича на десетки други в тоя раздел. Ще се убедиш сам, ако прегледаш страниците назад. Това не ти ли говори нещо? Ок, хората се питаме сравнително сходни неща. Тук не става въпрос за някаква велика уникалност, обаче както ти искаш нещо хубаво, което по подразбиране не се вмества в средната статистика, така и те (писалите преди теб), само че го няма изпъкването. Липсва ви; самите вие не сте изключителни.
    Визуално си нормален, а правиш ли нещо, така че да си развиеш даденостите и да почнеш на първо място сам да се харесваш повече? Кога последно се почувства страхотно в кожата си? Кога последно направи искрен комплимент на друг - за постигнатите от тренировките резултати например? Обичаш да изслушваш хората, а доколко според собствената си преценка си адекватен в дадените насоки и коментари? По отношение на себе си винаги ли изпълняваш съветите, които някога си давал на други? Как трупаш опит, как ти влияят грешките? Смачкват ти самочувствието или напротив - опитваш някак да ги превърнеш в научени уроци?
    Бих задала още немалко въпроси, ама да кажем, че и тези стигат. Няма как да пропусна отбелязката, че имаш абсурдно отношение към момичетата. Дори да си в кофти настроение в момента, това не те оправдава. Не може да казваш 'една, която се влюби в мен'. Всъщност може, но, ако продължиш да го правиш, ще е също толкова нелепо, колкото е и сега. Ти търсиш връзка, не нескопосан флирт, с който да си запълниш пробойните в самочувствието... Никое струващо си момиче няма да пропусне да отчете нагласата ти и съответно да реагира. Отделно изниква въпросът къде е собствената ти цедка, щом излизаш с абсолютно случайни, които в бонус те отблъскват. Ти ще искаш половинката ти да не откликва на всички 'атаки' от мъжка страна, нали? Е, постарай се първо да промениш собствения си подбор.
    В темата прави впечатление, че често се самоопределяш и си приписваш някакви качества. Ако и в реалния живот е така... ограничи го, не говори добре за теб. На момичетата им е удоволствие/тръпка сами да разгадават какви са ти чертите. В това има особена магия , която убягва на много момчета, та дори на мъже.
    Няма да ти правя психопрофил, най-малкото не съм специалист, обаче частта с Бил Гейтс и барбитата само показва колко рамкирано мислиш. Влияеш се от наложеното клише и в известен смисъл си ок с идеята, че внимание се купува. Или поне би бил, ако можеше да си позволиш разточителство.
    Моята истина е, че има достатъчно момичета, които не се впечатляват от тоя тип тунинг. Бих намесила като тема социалния статус, евентуално свързаните с него качества, съответно и предизвикваното отношение, ноо разводняването ще стане суупер голямо + сме в тийнфорум.
    Имаш много за учене. Не го казвам от позицията на висша инстанция, така виждам ситуацията просто. Човек, който мисли (в най-пълния възможен смисъл на думата), би си отговорил сам на адски много от въпросите, а останалите не би задал по начина, който ти ползваш. Съвсем отделна тема е, че книгите и науката някак са несъвместими с кофти правопис - простотиЙте не се вписват в пейзажа, както и да го гледаме.
    Та да - това ми е заключението - имаш МНОГО за учене. Дори не става въпрос толкова за момичета, свалки и връзки, колкото за непрекъснато изграждане на характер и чистене на стари граници. Пожелавам ти цялата наблюдателност на света, за да се върнеш един ден, да прочетеш какво си писал, да направиш разликата в начина си на мислене и да те навести уникалното чувство на задоволство.
    Последно редактирано от paradosou : 05-03-2014 на 15:50

loks23
    Guest
    paradosou , Много ме изкефи отговора ти. Беше права за много неща. Но грешиш само за това, че се самоопределям казах ги тия работи, за да имате представа, вие, които искам да ми дадете съвет, какъв съм. Тоест няма го тоя момент в реланият свят. Знам, какво искам и много тежи, че не мога да го споделя с никой, за това прибягвам към анонимност и форум. Това е сравнително ново за мен. Лошото е вече, че нямам доверие на никой и смятам, че или няма да помогнат, ако споделя или ще го използват срещу мен. Наречето го параноя, но мисля, че има някои неща, които трябва да останат скрити. Искам някой, който да внесе малко истина в целия маскарад на вън. Забелязвам, че ми е все по-трудно да намеря хора, които са истински. В крайна сметка всеки е сам в своето битие.Уморително е постоянно да се преструваш, че всичко е наред .

Супер фен Аватара на paradosou
    Лошото е вече, че нямам доверие на никой и смятам, че или няма да помогнат, ако споделя или ще го използват срещу мен. Наречето го параноя, но мисля, че има някои неща, които трябва да останат скрити.
    Факт, на някои неща не им трябва излагане, още по-малко пък пред всички. Прекалената подозрителност обаче само ще те спъва. Ест залитането в другата крайност също не е здравословно .
    Намираш проблеми, защото ги търсиш. Търсиш ги, защото си несигурен/песимистично настроен/предпазлив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си