- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас на жените или на мъжете повече им тежи самотата ако не са семейни?
Наско копнее за редовен масаж на простатата му от нечий твърд monster cock. ;]
Welcome to the Jungle...
^ Не позна, аз съм А, а и съм малък още за женене![]()
Ще живеете с партньора ти негър на семейни начала.
Welcome to the Jungle...
Педенаско, освен че си гей се оказа и че си злобен.
Злобен гей.
Представям си какъв пример ще дава и на какво ще учи децата с тоя манталитет на злобна и недоебана квартална клюкарка.
Welcome to the Jungle...
Мда, сигурно и махленския ти еснафски манталитет сме си го измислили. :>
Welcome to the Jungle...
Това че се интересувам от живота на хората не ме прави злобенТо всички се интересуват, ама се прикриват ...
Това, че се интересуваш и обсъждаш хорските животи и проблеми с приятелките си, те прави клюкар. А това, че го изнасяш в подигравателен тон, показва жалкарски манталитет.
Уж си висшист и пледираш за интелектуална извисеност, показвайки колко много си чел и учил и колко богата литературна култура имаш, а в същото време слушаш чалга и се държиш като квартална клюкарка. Схващаш ли колко е нелепо?
Това, че има и други клюкарки, не означава, че твоето е достойно за уважение.
Последно редактирано от DarkTemplar : 05-10-2014 на 20:52
Welcome to the Jungle...
Последно редактирано от EinGutesKind : 05-10-2014 на 20:57
Мда, "мимолетно" си го споменал в поне 10-тина теми. Ти си поредният пример, че висшето образование само по себе си не гарантира интелект и култура.
Никой не те кара да си кон с капаци, но иронизирайки хорските животи не постигаш нищо съществено. Подобно поведение е крайно не-мъжко и за пореден път доказва, че си от мъжки пол само по документи. Психиката ти е изцяло женска.
Welcome to the Jungle...
Не бъди такъв сухар, нямаш идея какъв смях става като си представиш няква недое*ана дебеланка, живееща с 10 котки, копнееща за мъж и да пуска обяви по Тянков ТВ![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
дайте ми много жени пък после ми викайте педераст колкото искате