.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: зодии

Hybrid View

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Знам, че темата е от преди 4 години, но не ми се прави нова, та кажете какво мислите за жена скорпион и мъж риби?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Знам, че темата е от преди 4 години, но не ми се прави нова, та кажете какво мислите за жена скорпион и мъж риби?
    Мисля, че ако се допитваш до астрология ще скъсате.

Цитирай Първоначално написано от Necrologist Виж мнението
    Мисля, че ако се допитваш до астрология ще скъсате.
    Защо..?
    Еми за съжаление малко се поддавам да вярвам на зодии.. :д Приятелят ми е риба и на моменти много голямо его проявява, пък аз съм избухлива и когато се скараме, първо се нападаме взаимно, после пък веднага се помиряваме. Тоест ту сме горещи, ту сме и студени и двамата, но накрая все капитулираме. Също така той е много чувствителен, даже повече от мен и много си меря думите какво му казвам..

Голям фен
    Също така той е много чувствителен, даже повече от мен и много си меря думите какво му казвам..
    Ей тук ще ти е проблема с този човечец, не зодията му.
    Надявам се да намерите някакво "средно положение", в което да сте щастливи заедно.

Мисля че си търсиш причина да се филмираш. Опознай се с човека, виж какви качества има, дали си допадате или не и базирай мнението за потенциалната ви връзка на това, а не кой кога и под каква звезда е роден
    Necrologist e прав/а
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Мисля че си търсиш причина да се филмираш. Опознай се с човека, виж какви качества има, дали си допадате или не и базирай мнението за потенциалната ви връзка на това, а не кой кога и под каква звезда е роден
    Necrologist e прав/а
    знам, така е...
    понякога много чета за зодии и астрология, просто защото ми е интересно и любопитно и донякъде им вярвам, не знам и аз защо. Ние се познаваме от една година почти, но чак сега се взехме. Но е много променлив, един път казва едно, другият път обратното, противоречи си на моменти, лети в облаците, един такъв флегматичен е, а това ме изнервя, защото аз съм пълна противоположност. Спогаждаме се и избягваме караници, като си затварям очите за тези му качества и като отстъпвам, само не знам докога ще издържа така де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си