Знам, че темата е от преди 4 години, но не ми се прави нова, та кажете какво мислите за жена скорпион и мъж риби?
Защо..?
Еми за съжаление малко се поддавам да вярвам на зодии.. :д Приятелят ми е риба и на моменти много голямо его проявява, пък аз съм избухлива и когато се скараме, първо се нападаме взаимно, после пък веднага се помиряваме. Тоест ту сме горещи, ту сме и студени и двамата, но накрая все капитулираме. Също така той е много чувствителен, даже повече от мен и много си меря думите какво му казвам..
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
знам, така е...
понякога много чета за зодии и астрология, просто защото ми е интересно и любопитно и донякъде им вярвам, не знам и аз защо. Ние се познаваме от една година почти, но чак сега се взехме. Но е много променлив, един път казва едно, другият път обратното, противоречи си на моменти, лети в облаците, един такъв флегматичен е, а това ме изнервя, защото аз съм пълна противоположност. Спогаждаме се и избягваме караници, като си затварям очите за тези му качества и като отстъпвам, само не знам докога ще издържа така де