- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснявам се много
Съжалявам за поредната такава тема в този форум, но наистина съм притеснена. Правих секс с гаджето си, но по едно време разбрахме, че презерватива се е изхлузил и е останал в мен. Може би около няколко вкарвания е направил без него. Радвам се, че поне успяхме да го извадим, но се притеснявам дали е станало нещо. Не беше свършил, което малко ме успокоява. Много ми е трудно да преценя дали да пия Ескапел, тъй като ми е трудно да си сметна овулацията, защото цикълът ми всеки месец идва през различни дни. Въпросът ми е, ако някой е изпадал в подобна ситуация, какво би ме посъветвал да направя. И пак се извинявам за темата.
Най много да пипнеш СПИН ахахаха не си бременна. Но пък за да се изхлузи презерватива или сте правили брутален хардкор секс или на приятеля ти му е малък![]()
Аз не бих пила на твое място. Шанса да забременееш клони към 0, ако мога да се изкажа по математически му.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Има много малък шанс, даже почти никакъв да си бременна по-добре недей да пиеш ..с приятеля ми преди цял месец правихме секс без презерватив и е нямало проблеми, но вече си ползваме постоянно презервативи за да не стане някакъв гаф.. вероятно не сте сложили презерватива правилно за това така се е получило, но пак казвам няма смисъл да пиеш нищо![]()
Тия хапчета като тик-так ги пиете да го еба.
n00bs