- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прави се на недостъпна
Здравейте, мъж на 23 съм и имам сериозен проблем с едно момиче на 20. Много я харесвам и обичам, но тя постоянно се прави на недостъпна. Не знам защо, може би защото до сега само прошляци са тичали след нея и тя е свикнала да си изгражда стени около себе си.
Вече от поне 2 години се опитвам да я спечеля, но резултат никакав. Тъкмо когато си мисля че има някакъв напредък и пак се озувавам в началото. Ето пример, аз със семейството си и тя с нейното трябваше заедно да ходим на почивка. Говорих с нея и ми каза, че задалжително ше дойде и накрая познайте- не дойде. Като питах техните шо не е дошла, ми казаха че им казала че щяло да и е скучно и си останала у тях.
Как да процедирам с нея и има ли смисъл да продължавам да и се моля едва ли не за внимание? От друга страна пък момичето е супер забавно и красиво и много искам нещата да се получат.
Моля за съвети
Две години се мъчиш, не успяваш и си мислиш че ще успееш!? Щом явно не те иска и не е заинтересована от теб значи се отказвай : )
ако се ПРАВИ на недостъпна отдавна да ти се е получило , явно не те харесва приеми го, 2 години да се опитваш и да не се получава е няма как да се получи след 3, 4 години нали
поне така мисля
Явно не се прави. Явно просто не я кефиш и очевидно няма да ти се получат нещата. По-добре спри да и досаждаш.
I`m trying to make your dreams come true...
Не се прави на недостъпна. Истината е, че не я интересуваш. Категорично.
Да питаш техните защо я няма - адски груба грешка. Супер незряло е, все едно си в детската градина.
Бедна ти е фантазията колко си сриваш шансовете докато отчаяно се стремиш към внимание... Научи се да си тръгваш, когато видиш, че отхвърлянето е бетонирано.
И нека позная - живеете в Америка? Нали приятелят й я биеше, бе? Нали бяха скъсали?
Ебати жалкото същество. Момичето си има сериозна връзка, не го ли разбра?! Колкото и да се криеш, колкото и теми да пуснеш, познаваме ти стила на жалкарче, бе. АМАН.
Честно, някой да го банне тоя олигофрен!!
Глупости, ако са семейни приятели, такъв въпрос е съвсем в реда на нещата.
Пропилял си цели 2 години? Момичетата или имат интерес към някого или не. Няма средно положение. В случая просто няма интерес към теб. Приеми го и не си губи повече времето.
Ами да може би сте прави и съм си загубил времето но просто не мога да се откажа. Колкото и да се опитвам да си я избия от главата не мога. Моля ви дайте ми някакви съвети как да процедирам с нея и как да си я спечеля. Наистина много я обичам и харесвам.
Освен това забравих да спомена че тя си има нещо като приятел сега ама не мисля че е сериозно. Та как да я накарам да ми обърне внимание и да ме погледне по-така а не само като приятел?
Защо пък да съм Гама просто харесвам момичето и искам нещата да се получат между нас. Голяма работа че си имала приятел за това и не го споменах понеже според мен нито е сериозно нито има някакъв смисъл да го споменавам. Освен това съм с пъти по превлекателен от този и се чудя дали просто тя не мисли че съм прекалено добър за нея и за това да не иска да задалбучаваме нещата?? Освен това тя ме обеждаваше че всичко е наред и ще дойде с родителите си ама на тях друго е казала защо може да е това?
Та някой друг с идеи относно как да процедирам?
Хм...
Очевидно изоооооооообщо няма никакъв интерес към теб, след като не е дошла на събирането ви. И откъде на къде ще определяш чия връзка е сериозна? Що ли си мисля, че тая история съм я чела в тоя форум няколко пъти вече?
Остави я на мира.
Толкова ли е трудно да се абстръхирате от другите теми и да ми отгоорите на въпроса? Бахти хората по добре не дълбайте стари неща и в случая не аз съм жалкарче ама това е друга тема освен това не виждам защо да съм заслужил бан. И колко въобще от вас познават момичето и са говорили с нея че се правите толкова наясно с ситуацията?
В случая не е в реда на нещата. Представи си мадамата и например майка й да са близки и съответно момичето да научи за тоя въпрос... Още по-голямо мазало ще стане. Авторът не е питал от загриженост, не е питал толкова и заради конкретното си разочарование. Той просто иска да знае защо като цяло не му се изпълняват желанията и е намерил неподходящ според мен начин да си отговори. Много неща са ми в главата в момента и не мога да дам адекватна обосновка.
Последно редактирано от paradosou : 05-06-2014 на 17:59
Е, не. Пак ли ти, бе?
Сто пъти вече си преминал границата на нормалното, вече съм останала с впечатлението, че не те слуша главата. ''Прави се на недостъпна'', друг път. Сто пъти ти каза момичето, че нито е заинтересована, нито те харесва, ама пак си приемаш нещата по свой начин. Не разбра ли, че я караш да се чувства неудобно и, че само я изнервяш?
Няма да стане, приеми го и спри да се излагаш. И по-важното - спри да излагаш и нея с простотиите си. Баси.
Нали се сещате че не познавате нито мен нито момичето лично дори две приказки не сте разменили че да ми говорите колко съм ненормален или колко здрава е връзката им. Това че тя казва нещо в този форум не значи че е вярно освен това искам конкретен отговор а не да ми намесвате неща които са напълно несвързъни с темата. Престанете да се правете на устроумни и просто говорете по същество.
Именно. Само дето при теб вече установихме няколко пъти, че лъжеш. Приказката за лъжливото овчарче нали я знаеш?
Отговарям ти на въпроса и напълно се абстрахирам от другите ти теми - 2 години преследване са напълно достатъчни. Ако тя искаше да е с теб, за тези 2 години това щеше да стане, независимо от обстоятелствата. Разните му пречки - приятел, приятел - насилник и т.н. могат да са извинение няколко месеца, но за 2 години щеше да намери начин, ако искаше.
Тя не иска.
Две години си и тичал подир гъза, писал си хиляда теми с въпроси как да я спечелиш, бил си бит от приятеля и, отказвала ти е милион пъти и ти пак продължаваш?! Що за нахално мекотело си, по дяволите?! И къде ти е самоуважението?! Мацката хич не иска да се занимава с теб, камо ли пък да ходите заедно на море. Вземи си набий в празната тиква, че ако наистина се прави на недостъпна, доста отдавна да е свалила гарда и да се е метнала в обятията ти. Месец, два, три да ти тича по тъча - окей, но две години са загубено време и нерви и откровена тъпотия, граничеща с мания. Понякога с тъпо и упорито тъпкане на едно място НЕ успяваш и си тръгваш с подвита опашка, що за несъобразително говедо си?! Ако бях на мястото на момичето бая отдавна да съм ти намазала муцуната по тротоара.
не знаеш ли че вече момиченцата тичат подир момченцата ве заухав
Значи според вас трябва да я оставя? Е да де ама аз я обичам и ден не минава без да мисля за нея въпреки че я виждам много рядко. Опитвал съм всичко и с други момичета съм излизал и нищо. Продължавам само за нея да мисля и само нея да сънувам. Правил съм безброй опити да се откъсна от нея и не мога опитвал съм се и нещата между нас да наглася. Цветя съм и носил на срещи съм я канил и какви ли не жертви само и само за да я спечелия и нестава. Понякога чак се чувствам че съм и дусаден ама какво да се прави-любов.
И да разбира се че след като тя ми е казала че ще дойде а нее дошла ше питам родителите и даже и се обадих на няколко пъти лично да я питам ама тя не вдигна. НЕЗНАМ вече какво да правя
Самата тя е прошляк и не заслужава вниманието, с което я обсипваш.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не съм ти чел историите,не те знам и кой си,но доколкото ми се стори,че подразбрах обектът на любовта ти е потребителката HollyGolightly.То вярно,че любовта е сляпа и понякога каквото и да ти говорят ти е трудно да го направиш,но ти се държиш като пълна лепка.Такава лепка от каквато на човек да му се прииска да е на две Галактики разстояние.Само като се поставя на нейно място и се задушавам.Ти от отдавна си я отблъснал много яко и явно само семейното приятелство на роднините ви както и разни черти в характера и и пречат да ти прати някой да те понатупа.Ама доколкото разбирам и това не се знае дали ще има ефект при теб.Освен това тя,ако става въпрос за същата,си има гадже,което смятам,че обича.Поне във форума така изглежда.Явно просто трябва да се държи с теб като надута пуйка и изобщо да не те отчита за да разбереш,че не те ще, а обича приятеля си и просто се самонавиваш,че си нещо по-велико от него, а и даже и да си,което не показваш тук във форума с държанието си в нейните очи не си.Ти просто си я обявил за фикс идея и ако вземе та ти пусне няколко пъти след няколко месеца може и да започнеш да търчиш по други.Имах един такъв съученик от старият ми клас,който като теб беше решил,че е страшно влюбен в една съученичка от новият ми клас,а тя просто му се прави на недостъпна,че даже и с по-голямата и сестра тръгна за да я карал да ревнува.Та въпросната съученичка само гледаше как да е възможно по-далеч от него и съвсем явно му се подиграваше на опитите пред нас.В крайна сметка колкото и да напъваше нищо не се получи въпреки,че тя даже нямаше гадже.Сам си прави изводите.Просто не си спечелил въпросната потребителка,защото не си толкова готин за колкото си се помислил поне в очите и и обекта на нейните желания е друг.Стига си се държал като лепка,защото може би вече си я отвратил.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!