.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mr.beautiful Виж мнението
    Понякога чак се чувствам че съм и дусаден ама какво да се прави-любов.
    Въй, не думай!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Самата тя е прошляк и не заслужава вниманието, с което я обсипваш.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Самата тя е прошляк и не заслужава вниманието, с което я обсипваш.
    Е, би ли казал как стигна до тоя забележителен извод?

Начи, твоята приятелка утре захваща да я преследва някъв малоумен и продължава 2 години, обаче понеже е син на семейни приятели, тя няма смелостта да бъде наистина груба. Значи е прошляк, така ли?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не съм ти чел историите,не те знам и кой си,но доколкото ми се стори,че подразбрах обектът на любовта ти е потребителката HollyGolightly.То вярно,че любовта е сляпа и понякога каквото и да ти говорят ти е трудно да го направиш,но ти се държиш като пълна лепка.Такава лепка от каквато на човек да му се прииска да е на две Галактики разстояние.Само като се поставя на нейно място и се задушавам.Ти от отдавна си я отблъснал много яко и явно само семейното приятелство на роднините ви както и разни черти в характера и и пречат да ти прати някой да те понатупа.Ама доколкото разбирам и това не се знае дали ще има ефект при теб.Освен това тя,ако става въпрос за същата,си има гадже,което смятам,че обича.Поне във форума така изглежда.Явно просто трябва да се държи с теб като надута пуйка и изобщо да не те отчита за да разбереш,че не те ще, а обича приятеля си и просто се самонавиваш,че си нещо по-велико от него, а и даже и да си,което не показваш тук във форума с държанието си в нейните очи не си.Ти просто си я обявил за фикс идея и ако вземе та ти пусне няколко пъти след няколко месеца може и да започнеш да търчиш по други.Имах един такъв съученик от старият ми клас,който като теб беше решил,че е страшно влюбен в една съученичка от новият ми клас,а тя просто му се прави на недостъпна,че даже и с по-голямата и сестра тръгна за да я карал да ревнува.Та въпросната съученичка само гледаше как да е възможно по-далеч от него и съвсем явно му се подиграваше на опитите пред нас.В крайна сметка колкото и да напъваше нищо не се получи въпреки,че тя даже нямаше гадже.Сам си прави изводите.Просто не си спечелил въпросната потребителка,защото не си толкова готин за колкото си се помислил поне в очите и и обекта на нейните желания е друг.Стига си се държал като лепка,защото може би вече си я отвратил.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Сега разгледах една друга тема,защото ми стана интересно и стигам до следният извод.
    Ти или достатъчно мразиш въпросната девойка и искаш да и направиш живота гаден или си патологичен лъжеш и си измукваш всичко пръстите в манията си,че едвали не ако ги скараш с приятеля и тя ще скъса с него и ще дотичка при теб с просълзени очи да ти се моли.Ако е така не заслужаваш нищо повече от една мазна зелена храчка между очите,връзване с верига за врата и надвесване над някой по-висок мост.

Ако има обаче и 10 % истина в думите ти значи въпросната потребителка не е баш цветенце за мирисане. Особено пък ако наистина е пила с теб и след това е решила като оправдание да използва алкохола за да се понацелувате и да пробва все пак колко си добър в секса докато е скарана с приятеля си за да си начеша егото,че някой я желае давайки ти надежда да търчиш по силно по нея.

И това го казвам,защото съм бил свидетел как даден мъж прави дадена жена на боклук и се държи по този начин с нея даже и използвайки си я като някакво заместителче,а тя го плюе, плюе като за последно, а след като и кимне забравя за всичко все едно никога не е било.Забравя и как я е карал да се чувства.До следващият път. И да въпросната всъщност като че ли и до днес (позагубих да не кажа загубих вече връзка с нея,само ако видя нещо случайно) продължава за щяло и нещяло,на място и без място да обяснява колко велик и добър бил нейният мъж.Опазил ме Господ на такава жена като нейният мъж някога да попадам. Виждал съм също и разни "принципни" девойки изобщо не лоши като характер как ходят уж само на екскурзийка с разни хора и...бившият...без гаджето. Ама те били предимно с другите хора. Виждал съм и как също толкова принципни си изблизват сливиците с някой непознат,защото така им дошло отвътре, а после обясняват как щели да ги задавят и да се присмиват на дадените самонавивайки се с разни други как гаджето им няма как да разбере и след това обяснявайки колко са били тъпи,но как го били направили поради еди си какви обстоятелства и как едвали не те не били виновни. Та така. Все пак даже 1-2% в мен крещят,че може би въпросният автор все пак може и да не е чак толкова изкусен лъжец,защото ако е подал грешна информация никой не може да му отговори адекватно тъй като обстоятелствата вече стават съвсем по-различни и променят своят ъгъл.Единствената причина да се изопачват така нещата е гаджето на въпросната потребителка да види темата и да разпознае че именно тях визира,което е малко вероятно с оглед на това,че не съм запознат той да пише в този форум.Другият вариант е ако наистина поради някаква причина я мрази и иска да и очерни живота да го направи навсякъде където тя има достъп,включително и тук.Истина е някъде там.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си