- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прави се на недостъпна
Вие тук сте бахти и злобните момичета как пък не е било и веднъж да пуснъ тема тука и вие да не ми скочите да ме убиждате та идиот съм бил та жалък та какво ли не. Някой дори не сте запознати с цялата история ама бързате и вие с устаналите да ми се нахвърляте. Ако бяхте на мое място нямаше да ви е никак приятно да се държът с вас така.
Е щом не я знаем историята, разкажи ни я от-до. Макар че според мен това няма да промени нищо.
Аз ако съм момиче и ми се досажда.. първия 1 2 3 месеца, окей човека ме харесал,дори до половин година разбираемо..Обаче след фазата, намирам си приятел вече.. ще бъде странно след като той знае да продължи да ми досажда, и дори след като съм му обяснила и казала че не се интересувам от него. А пък цели 2 години, то това направо би ме влудило....ЛОЛ.
Препоръчвам ти, да почнеш да се занимаваш с йога. Мисля че ще раздвижи и тялото и мозъка ти.Без лоши чувства.
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Да идиот си защото си нагъл и се вреш там където не си желан.Толкова ли жалък и отчаян трябва да си за да се унижаваш така .Аз ако бях на мястото на приятелят на момичето или на нейно място бих ти сложила един здрав пердах то бива да си нагъл ама твойто е прекалено вече . И да съветвам те да не дрънкаш глупости които не са верни и са си само в твойта глава![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last