.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Hybrid View

Вие тук сте бахти и злобните момичета как пък не е било и веднъж да пуснъ тема тука и вие да не ми скочите да ме убиждате та идиот съм бил та жалък та какво ли не. Някой дори не сте запознати с цялата история ама бързате и вие с устаналите да ми се нахвърляте. Ако бяхте на мое място нямаше да ви е никак приятно да се държът с вас така.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от mr.beautiful Виж мнението
    Вие тук сте бахти и злобните момичета как пък не е било и веднъж да пуснъ тема тука и вие да не ми скочите да ме убиждате та идиот съм бил та жалък та какво ли не. Някой дори не сте запознати с цялата история ама бързате и вие с устаналите да ми се нахвърляте. Ако бяхте на мое място нямаше да ви е никак приятно да се държът с вас така.
    Е щом не я знаем историята, разкажи ни я от-до. Макар че според мен това няма да промени нищо.
    Аз ако съм момиче и ми се досажда.. първия 1 2 3 месеца, окей човека ме харесал,дори до половин година разбираемо..Обаче след фазата, намирам си приятел вече.. ще бъде странно след като той знае да продължи да ми досажда, и дори след като съм му обяснила и казала че не се интересувам от него. А пък цели 2 години, то това направо би ме влудило....ЛОЛ.

Препоръчвам ти, да почнеш да се занимаваш с йога. Мисля че ще раздвижи и тялото и мозъка ти. Без лоши чувства.
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Да идиот си защото си нагъл и се вреш там където не си желан.Толкова ли жалък и отчаян трябва да си за да се унижаваш така .Аз ако бях на мястото на приятелят на момичето или на нейно място бих ти сложила един здрав пердах то бива да си нагъл ама твойто е прекалено вече . И да съветвам те да не дрънкаш глупости които не са верни и са си само в твойта глава

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ама ти защо продължаваш да пишеш точно в тоя форум, да те питам?

А си толкова неграмотен, че чак ми става мъчно за теб.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си