.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Ахх, тии, още с първия пост те разпознах
    Хора, това е отвратително, в началото ми беше смешно, сега ако трябва да се поставя на мястото на момичето, ще полудея. Този е психопат.
    Между другото въпросната Холи, ако не беше сериозен потребител от форума, нямаше да повярвам, че тоя не е трол, който спами постоянно. Д:

Вие тук сте много злобни същесва само на PinkPan7er сум благодарен че ми даде ясен и точен отговор като се абстръхира от другите теми въпреки че не съм доволен от това което ми каза. Ще ми се да мога да променя нещата и ако някой има идея как да го направя моля да сподели.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Защо има такива гадни навлеци?
    Един подобен индивид се опитва да навлезе от 3 години в моя живот ... Как пък не разбирате от дума, де'а!

Едит: Как можах да не те позная, бе?! Душичка златна!
    Пантерке, благодаря, че ми подсказа кой е автора
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Според мен не се прави на недостъпна. Тя вероятно не се интересува от теб и ти наистина й досаждаш. Не можеш ли да разбереш, че не те иска? Остави я да си живее живота спокойно и не се занимавай с нея, а си потърси друго момиче. Все ще си намериш приятелка.

Гаден навлек? Мери си по добре прикаските ако не знаеш за какво говориш или нямаш добър савет да дадеш по темата ми понеже ми писна от злобарите тук. И от къде сте толкова сигорни че не ме иска може би просто така говори имено защото се прави на недостъпна?

Цитирай Първоначално написано от mr.beautiful Виж мнението
    Гаден навлек? Мери си по добре прикаските ако не знаеш за какво говориш или нямаш добър савет да дадеш по темата ми понеже ми писна от злобарите тук. И от къде сте толкова сигорни че не ме иска може би просто така говори имено защото се прави на недостъпна?
    Ти сериозно ли ?
    Всички ти дадохме съвет да отидеш някъде да се лекуваш ти си продължаваш с глупостите .
    Аз пък ще ти дам друг съвет отиди се хвърли от някъде .

Може да не си пада по пълни неграмотници.
    Остави момичето на мира, явно не я интересуваш.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Не думай! Ненормалник!

Съжалявам, но си пълен идиот, който не разбира от дума.

Вие тук сте бахти и злобните момичета как пък не е било и веднъж да пуснъ тема тука и вие да не ми скочите да ме убиждате та идиот съм бил та жалък та какво ли не. Някой дори не сте запознати с цялата история ама бързате и вие с устаналите да ми се нахвърляте. Ако бяхте на мое място нямаше да ви е никак приятно да се държът с вас така.

Всички ти казаха, че просто тя не се интересува от теб и трябва да я оставиш, но ти си държиш на своето.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Явно не разбираш от дума. То бива нахалство, ама чак толкова вече е прекалено!
    Всички тук ти казаха, че момичето не се интересува от теб, обаче ти пак продължаваш да говориш едно и също.
    Щом като тя не ти обръща внимание, очевидно, че не те иска и не желае да сте заедно. Не го ли проумя най-после?

Супер фен Аватара на shmatarok
    Оо, ама какво се правиш на света вода ненапита?
    Нали получи отговори, различни от нападки?
    Ама не ти отърва, че те са едни и същи и че означават едно - да я оставиш на мира, нали?
    Дори и да се абстрахираме от безумните ти теми и изказвания, то е ясно като бял ден - тя няма интерес и каквото и да правиш, няма да го спечелиш. Момичетата не обичаме лепки, обсебващи индивиди и повечето от нас и неграмотници.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Вие тук сте бахти и злобните момичета как пък не е било и веднъж да пуснъ тема тука и вие да не ми скочите да ме убиждате та идиот съм бил та жалък та какво ли не. Някой дори не сте запознати с цялата история ама бързате и вие с устаналите да ми се нахвърляте. Ако бяхте на мое място нямаше да ви е никак приятно да се държът с вас така.
    Е щом не я знаем историята, разкажи ни я от-до. Макар че според мен това няма да промени нищо.
    Аз ако съм момиче и ми се досажда.. първия 1 2 3 месеца, окей човека ме харесал,дори до половин година разбираемо..Обаче след фазата, намирам си приятел вече.. ще бъде странно след като той знае да продължи да ми досажда, и дори след като съм му обяснила и казала че не се интересувам от него. А пък цели 2 години, то това направо би ме влудило....ЛОЛ.

Препоръчвам ти, да почнеш да се занимаваш с йога. Мисля че ще раздвижи и тялото и мозъка ти. Без лоши чувства.
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    ^ Моля те! МОООЛЯ ТЕ, не му давай такива предложения Някои от нас сме чели доста от "историята" му, даже и "любовта на живота му" се включи ... Крайния резултат беше ужасен! Все още ми е жал за нещата, които се наложи да изтърпи въпросната потребителка. Толкова грозни неща изписа този ненормалник, че й се чудя как не е поискала ограничителна заповед

/Това ако приемем, че темите не са пързалка, защото все още си имам едно наум. Някак не вярвам да има чак такива индивиди ...

Да идиот си защото си нагъл и се вреш там където не си желан.Толкова ли жалък и отчаян трябва да си за да се унижаваш така .Аз ако бях на мястото на приятелят на момичето или на нейно място бих ти сложила един здрав пердах то бива да си нагъл ама твойто е прекалено вече . И да съветвам те да не дрънкаш глупости които не са верни и са си само в твойта глава

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ....а не те харесва, защото си балък.

anonymous708973
    Guest
    Не, сериозно, не знам мацката защо не е взела мерки. Семейни приятели - хубаво, ама тва не се търпи, бе. Да бях аз, щях да съм казала на баща ми да говори с неговия баща 10 пъти досега. После боят не помагал... ба, просто не е ял достатъчно бой.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Откажи се явно момичето не те харесва щом 2 г си се пробвал и нищо не е станало значи просто не те иска

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Не знам за другите теми, но лично аз бих била силно стресирана, ако две години някой толкова настоятелно върви след мен. Сериозно. Даваме ти съвет, по-добре послушай, откажи се. Не може така, наистина това поведение само на луд човек отива.

Мега фен Аватара на 102
    продължавай
    колкото и да е тъпо все пак предизвикваш смях па макар и лек

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Самата тя е прошляк и не заслужава вниманието, с което я обсипваш.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Самата тя е прошляк и не заслужава вниманието, с което я обсипваш.
    Е, би ли казал как стигна до тоя забележителен извод?

Начи, твоята приятелка утре захваща да я преследва някъв малоумен и продължава 2 години, обаче понеже е син на семейни приятели, тя няма смелостта да бъде наистина груба. Значи е прошляк, така ли?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не съм ти чел историите,не те знам и кой си,но доколкото ми се стори,че подразбрах обектът на любовта ти е потребителката HollyGolightly.То вярно,че любовта е сляпа и понякога каквото и да ти говорят ти е трудно да го направиш,но ти се държиш като пълна лепка.Такава лепка от каквато на човек да му се прииска да е на две Галактики разстояние.Само като се поставя на нейно място и се задушавам.Ти от отдавна си я отблъснал много яко и явно само семейното приятелство на роднините ви както и разни черти в характера и и пречат да ти прати някой да те понатупа.Ама доколкото разбирам и това не се знае дали ще има ефект при теб.Освен това тя,ако става въпрос за същата,си има гадже,което смятам,че обича.Поне във форума така изглежда.Явно просто трябва да се държи с теб като надута пуйка и изобщо да не те отчита за да разбереш,че не те ще, а обича приятеля си и просто се самонавиваш,че си нещо по-велико от него, а и даже и да си,което не показваш тук във форума с държанието си в нейните очи не си.Ти просто си я обявил за фикс идея и ако вземе та ти пусне няколко пъти след няколко месеца може и да започнеш да търчиш по други.Имах един такъв съученик от старият ми клас,който като теб беше решил,че е страшно влюбен в една съученичка от новият ми клас,а тя просто му се прави на недостъпна,че даже и с по-голямата и сестра тръгна за да я карал да ревнува.Та въпросната съученичка само гледаше как да е възможно по-далеч от него и съвсем явно му се подиграваше на опитите пред нас.В крайна сметка колкото и да напъваше нищо не се получи въпреки,че тя даже нямаше гадже.Сам си прави изводите.Просто не си спечелил въпросната потребителка,защото не си толкова готин за колкото си се помислил поне в очите и и обекта на нейните желания е друг.Стига си се държал като лепка,защото може би вече си я отвратил.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Сега разгледах една друга тема,защото ми стана интересно и стигам до следният извод.
    Ти или достатъчно мразиш въпросната девойка и искаш да и направиш живота гаден или си патологичен лъжеш и си измукваш всичко пръстите в манията си,че едвали не ако ги скараш с приятеля и тя ще скъса с него и ще дотичка при теб с просълзени очи да ти се моли.Ако е така не заслужаваш нищо повече от една мазна зелена храчка между очите,връзване с верига за врата и надвесване над някой по-висок мост.

Ако има обаче и 10 % истина в думите ти значи въпросната потребителка не е баш цветенце за мирисане. Особено пък ако наистина е пила с теб и след това е решила като оправдание да използва алкохола за да се понацелувате и да пробва все пак колко си добър в секса докато е скарана с приятеля си за да си начеша егото,че някой я желае давайки ти надежда да търчиш по силно по нея.

И това го казвам,защото съм бил свидетел как даден мъж прави дадена жена на боклук и се държи по този начин с нея даже и използвайки си я като някакво заместителче,а тя го плюе, плюе като за последно, а след като и кимне забравя за всичко все едно никога не е било.Забравя и как я е карал да се чувства.До следващият път. И да въпросната всъщност като че ли и до днес (позагубих да не кажа загубих вече връзка с нея,само ако видя нещо случайно) продължава за щяло и нещяло,на място и без място да обяснява колко велик и добър бил нейният мъж.Опазил ме Господ на такава жена като нейният мъж някога да попадам. Виждал съм също и разни "принципни" девойки изобщо не лоши като характер как ходят уж само на екскурзийка с разни хора и...бившият...без гаджето. Ама те били предимно с другите хора. Виждал съм и как също толкова принципни си изблизват сливиците с някой непознат,защото така им дошло отвътре, а после обясняват как щели да ги задавят и да се присмиват на дадените самонавивайки се с разни други как гаджето им няма как да разбере и след това обяснявайки колко са били тъпи,но как го били направили поради еди си какви обстоятелства и как едвали не те не били виновни. Та така. Все пак даже 1-2% в мен крещят,че може би въпросният автор все пак може и да не е чак толкова изкусен лъжец,защото ако е подал грешна информация никой не може да му отговори адекватно тъй като обстоятелствата вече стават съвсем по-различни и променят своят ъгъл.Единствената причина да се изопачват така нещата е гаджето на въпросната потребителка да види темата и да разпознае че именно тях визира,което е малко вероятно с оглед на това,че не съм запознат той да пише в този форум.Другият вариант е ако наистина поради някаква причина я мрази и иска да и очерни живота да го направи навсякъде където тя има достъп,включително и тук.Истина е някъде там.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си