Сега разгледах една друга тема,защото ми стана интересно и стигам до следният извод.
Ти или достатъчно мразиш въпросната девойка и искаш да и направиш живота гаден или си патологичен лъжеш и си измукваш всичко пръстите в манията си,че едвали не ако ги скараш с приятеля и тя ще скъса с него и ще дотичка при теб с просълзени очи да ти се моли.Ако е така не заслужаваш нищо повече от една мазна зелена храчка между очите,връзване с верига за врата и надвесване над някой по-висок мост.

Ако има обаче и 10 % истина в думите ти значи въпросната потребителка не е баш цветенце за мирисане. Особено пък ако наистина е пила с теб и след това е решила като оправдание да използва алкохола за да се понацелувате и да пробва все пак колко си добър в секса докато е скарана с приятеля си за да си начеша егото,че някой я желае давайки ти надежда да търчиш по силно по нея.

И това го казвам,защото съм бил свидетел как даден мъж прави дадена жена на боклук и се държи по този начин с нея даже и използвайки си я като някакво заместителче,а тя го плюе, плюе като за последно, а след като и кимне забравя за всичко все едно никога не е било.Забравя и как я е карал да се чувства.До следващият път. И да въпросната всъщност като че ли и до днес (позагубих да не кажа загубих вече връзка с нея,само ако видя нещо случайно) продължава за щяло и нещяло,на място и без място да обяснява колко велик и добър бил нейният мъж.Опазил ме Господ на такава жена като нейният мъж някога да попадам. Виждал съм също и разни "принципни" девойки изобщо не лоши като характер как ходят уж само на екскурзийка с разни хора и...бившият...без гаджето. Ама те били предимно с другите хора. Виждал съм и как също толкова принципни си изблизват сливиците с някой непознат,защото така им дошло отвътре, а после обясняват как щели да ги задавят и да се присмиват на дадените самонавивайки се с разни други как гаджето им няма как да разбере и след това обяснявайки колко са били тъпи,но как го били направили поради еди си какви обстоятелства и как едвали не те не били виновни. Та така. Все пак даже 1-2% в мен крещят,че може би въпросният автор все пак може и да не е чак толкова изкусен лъжец,защото ако е подал грешна информация никой не може да му отговори адекватно тъй като обстоятелствата вече стават съвсем по-различни и променят своят ъгъл.Единствената причина да се изопачват така нещата е гаджето на въпросната потребителка да види темата и да разпознае че именно тях визира,което е малко вероятно с оглед на това,че не съм запознат той да пише в този форум.Другият вариант е ако наистина поради някаква причина я мрази и иска да и очерни живота да го направи навсякъде където тя има достъп,включително и тук.Истина е някъде там.