Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Американец е, да ме прощава Холи за намесването.
Което значи, че тя абсолютно няма мотив да лъже в някакъв си форум, при положение, че шансът той да прочете, е...ами, нулев.
Твърде много подценяваш глобалното село наречено интернет. Винаги ако не той поне някой негов близък приятел може да попадне на това,че ако щеш и въпросният автор на темата може да му прати хронологията от форума за доказателство.Да не пропускаме и това,че може да и спаднат акциите тук.

Както казах с грешни факти ние не може да сме обективни тъй като той променя обстоятелствата.Но в такъв случай какво печели? Очевидно трол не е. Ако иска да почерни Холи пред хората тук и евентуално да го използва пред гаджето и.Това е обаче ако поради някаква причина я мрази.Защото е твърде наивно да смята,че като я очерни пред хората и пред гаджето и тя ще му се хвърли на врата след това.Или мисли да я очерня пред всеки следващ ала щом не си с мен ще бия всяко твое гадже,но понеже не мога да го бия ще те очерням пред него.

От друга страна както казах съм попадал на девойка дето при скарвания и раздели хранеше гаджето си като някакъв каруцар обясняваше колко гадно се бил държал с нея с всякакви подробности,как иска да си поживее и все такива неща и след това...го изкарваше ангелче невинно,ама най-милият,най-добрият най-печеният и всичко най най най.
Пък и все пак военните като цяло службата не ги превръща в най хрисимите хора.Например вече мъжа на една съученичка,дето беше ходил на платена служба в Афганистан,че даже и леко го бяха ранили, преди време за малко беше скъсал с нея.И за някакво дребно бъзиче беше счупил от бой един от най-близките си приятели.Едвам го бяха отървали приятелите им.
А има и жени,които като се скарат с приятеля си тичат да ходят някой дето им търчи по задника да им понапомпа поспадналото его.Или просто го правятв момент на слабост.Но път то човек трябва да мисли навреме.

Дали Холи е от тях или не,дали гаджето и я бие като студено желязо или не,дали се е целувала и е правила секс с въпросният автор...изобщо не се наемам да давам категорично мнение макар,че честно казано и да е вече такова нещо няма как да ме учуди