.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ами на мен пък лично ако чуя нещо такова например за своето евнтуално гадже колкото и да и вярвам би ми светнала една зелена лампичка в главата да съм малко по нащрек.А не да считам например че тоя дето го е казал е някакъв глупендър и да ме правят на балък, защото доста уж неосонователни слухове завъртали се около мен и мои познати впоследствие са се оказвали чистата истина.Последно за една около,която постоянно се въртят слухове в градът ни.Но тя се оправдаваше,че просто така са я нарочили и не прави нищо нередно,че и жертва се изкарваше.И какво? Омъжи се за един млад полицай добряк.Роди му дете. Ходеше си по разни купончета и забавления,често с негови пари докато той е на работа, а майка му често се грижеше за детето им.И хоп, след три години започнал да забелязва,че куфарите нещо все повече и повече намаляват.А тя нашата решила леко и тактично да се изнася,защото започнала да се мадръса от няколко месеца с някакъв негов колега.

Ти не си добре . Сериозно

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Ти не си добре . Сериозно
    Това го бях пропуснал,но хайде да не ми лепваш определения. Все пак е хубаво,че ти си добре нали така?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си