- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прави се на недостъпна
бях решила в тази тема да не пиша, ама Накойтам едва ли не курва ме изкара.
Само да питам все пак че да знам за кое по-точно да отговоря, в първата тема пишеше че последните 2 години се държа лошо с него и не му обръщам внимание, игнорирам го блокирала съм му номера и т.н.; във втората тема пишеше че постоянно като се скарам с приятелят си му звъня и даже съм спала с него; сега пише че се правя на недостъпна… е кое точно е вярно или може би и трите теми?
Не съм те изкарвал абсолютно никаква.Както казах може въпросният човек да е болен мозък дето си живее в някакъв измислен свят и не заслужава да съществува или пък поради някаква причина те мрази и иска да ти навреди всячески, а може пък и ти да си като доста момичета на твоята възраст пък и по-големи да си забравила да мислиш в даден момент, а също и наистина да си се оплаквала от приятеля си пред него.Това,че си по участваща в този форум потребителка от него не ме кара първосигнално и на момента да кажа колко си непорочна ти и колко болен мозък е той
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!