.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    разбира се, че искам някой, който да се нагажда според настроенията ми.
    бързо го редактирай, едва ли тва имаш предвид
    иначе, под разнообразие няам предвид секи ден да си с различна мадама, ако тва си помисли

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    разбра ме мн добре ;д

много искате :д

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Аз например притежавам всичко, което изброи и все пак може да не е здравословно за теб да бъдеш с такъв човек (хипотетично).
    И след като тези неща те привличат най-много, какъв ще е резултатът накрая?
    Така е, напълно възможно е всичко. Това, че хората могат да имат дадените качества не ги прави идеални, винаги може да не се получи. Няма как да знаем крайния резултат, но със сигурност, ако някой нарани умишлено котка, каже, че столицата на Великогритания е Англия или не се съобразява с обстоятелствата(и т.н.), то нещата ще свършат преди да са започнали.

П.П: Прочетох, че никоя не искала разнообразие, но за мен, адаптирането към различните ситуации, което споменах си е вид такова.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Търся подкрепа, стабилност, да вярва в мен, когато дори самата аз не вярвам
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на baby_baby
    да ме подкрепя

да не ме лъже

да не се сърди за глупости

да ми казва че ме обича

да ме размива

да ме уважава

Нито една не каза да е истински. Абе момичета колко неща изброихте, ама много сте алчни!

разбира се, че искам някой, който да се нагажда според настроенията ми. да е мил и нежен, когато имам нужда и груб и настъпателен отново, когато поискам.
    Ще го търсиш под чехълчето...когато си поискаш ,ама нанайси

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ще го търся под чехълчето, но ще го намеря м/у краката ми ;3

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Така е, напълно възможно е всичко. Това, че хората могат да имат дадените качества не ги прави идеални, винаги може да не се получи. Няма как да знаем крайния резултат, но със сигурност, ако някой нарани умишлено котка, каже, че столицата на Великогритания е Англия или не се съобразява с обстоятелствата(и т.н.), то нещата ще свършат преди да са започнали.

П.П: Прочетох, че никоя не искала разнообразие, но за мен, адаптирането към различните ситуации, което споменах си е вид такова.
    Аз гушкам всички котки на света и знам повечето столици, това не означава, че няма да ти изневерявам и да бъда отвратителен (примерно).
    Изхождам от идеята, че имате някакви ваши си критерии, които ви провокират да правите ирационални заключения и решения.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    ^Ами да, точно защото си прав не съм посочила тези качества(да не изневерява, да е откровен и т.н.) като критерии за начало. Не мисля, че има как да разбереш дали един човек ще отговаря на тези критерии или не в по-късен етап. Случвало ми се е да ме предават хора, в които съм била сигурна, че няма да го направят, извода е, че няма смисъл от такива очаквания, всеки може да те предаде, ако ще да си убеден, че не е такъв.

Написала съм наистина основно какви качества търся в един млад мъж, с който все още не сме във връзка, не съм писала какви качества искам да притежава някой, с който вече съм се обвързала. Не мисля, че има смисъл, то е ясно, че искам да е верен и да не лъже и бла-бла, ама това, аз няма как да го знам със сигурност, че го изпълнява.

ще го търся под чехълчето, но ще го намеря м/у краката ми ;3
    коментара е излишен

metallica 6
    Guest
    леко да му хлопа дъската да не се оплаква да не е ревльо да е забавен и да ме обича
    НЯМАМ МНОГО ПРЕТЕНЦИИ

Мега фен Аватара на tori
    Търся го със спретната и чиста фасада. НЯМА по никой начин да излизам с миризлив, мазен в косата и приличащ на швейцарско сирене от пъпки просто защото го мързи да се изкъпе и грижи за себе си. Да ми бяга от банята или лекаря като дявол от тамян няма как да стане. Аз се грижа за външния си вид, имам си прекрасна хигиена, стремя се да мириша хубаво, въпреки че съм бързала за срещата с него, слагам грим в много умерени количества и не се стремя да се правя Коко Цирка, не излизам с неудобни дрехи/обувки, които да ме карат да се поклащам или да се движа неестествено. Сиреч отговарям на това си изискване.
    Искам си го с багаж на втория етаж - не е нужно да е гений, но поне да се опитва да мисли и да гледа нещата от всички възможни гледни точки. Неговото мнение не винаги е най-правилното. Искам да може да уважава чуждото мнение и да го приема без да е съгласен с него, както и да може да спори, а не да е ощипан при най-малкото несъгласие. Като цяло искам да ме провокира да опитвам да мисля.
    Искам и да има някакви планове и цели, които да преследва. Да продава сладолед по центъра не се брои, съжалявам.
    Търся го широко скроен. Различните сексуалности и цвят кожа НЕ СА нещо, което е лошо, ужасно, неестествено. Няма да излизам с човек, който сляпо вярва, че бялата раса е по-добра от останалите или че хетеросексуалната ориентация е единствената нормална.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Говорите си , пиши те си някакви критерии и качества - но се чудя колко от вас като ги получат тия качества в един човек които ви носи на ръце, грижи се за вас, опитва се да ви разбира и жертва половината си свят заради вас - дали няма да му "биете шута" и нараните заради някои боклук които не прави и не е правил и една хилядна от тези неща?
    Само това се чудя .......................

Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    Говорите си , пиши те си някакви критерии и качества - но се чудя колко от вас като ги получат тия качества в един човек които ви носи на ръце, грижи се за вас, опитва се да ви разбира и жертва половината си свят заради вас - дали няма да му "биете шута" и нараните заради някои боклук които не прави и не е правил и една хилядна от тези неща?
    Само това се чудя .......................
    Винаги става така.. това е като неписан закон.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението

Да продава сладолед по центъра не се брои, съжалявам.
    :/

Мега фен Аватара на tori
    А пък вие, момченца, пишете неграмотно, изразявайте като кандидат-българи и се сърдете когато някоя мадама има някакви критерии, които не покривате. Освен това много връзки биват прекъснати всеки ден и не винаги от Лада сядаш на Голф, понякога минаваш на тротинетка. Не винаги това е от глупост, понякога просто биваме заслепени от нещо си в новия човек. Не можеш да се сърдиш за това.

Едит:
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    :/
    Много ли те нараних, либоф моя?

Много ли те нараних, либоф моя?
    ама аз... такова... смятах да продавам и кафяв сладолед, за да ти докажа колко съм широко скроен...

Мега фен Аватара на tori
    ама аз... такова... смятах да продавам и кафяв сладолед, за да ти докажа колко съм широко скроен...
    А жълт?

Голям фен Аватара на Illusion772
    А пък вие, момченца, пишете неграмотно, изразявайте като кандидат-българи и се сърдете когато някоя мадама има някакви критерии, които не покривате. Освен това много връзки биват прекъснати всеки ден и не винаги от Лада сядаш на Голф, понякога минаваш на тротинетка. Не винаги това е от глупост, понякога просто биваме заслепени от нещо си в новия човек. Не можеш да се сърдиш за това.
    Опа извинете ме - заслепените. Щом сте толкова "заслепени" от един боклук за какво ги пишете тия критерии и изисквания към нас? Направо си търсете някои които да ви поступва едно стабилно всеки ден, да ви оставя да се изтрепвате във вратите зад него и да се държи като тотален каруцар с вас - а не "аз искам да е красив , джентълмен "

А жълт?
    И жълт!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    Опа извинете ме - заслепените. Щом сте толкова "заслепени" от един боклук за какво ги пишете тия критерии и изисквания към нас? Направо си търсете някои които да ви поступва едно стабилно всеки ден, да ви оставя да се изтрепвате във вратите зад него и да се държи като тотален каруцар с вас - а не "аз искам да е красив , джентълмен "
    Никой не казва, че това поведение е правилно, а само че е човешко да грешиш. Пък ако чак толкова не си държиш на критериите, това е лошо за теб.

И жълт!
    ОБИЧАМ ТЕ!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MladMenidjei Виж мнението
    Момче съм и съм на 17 ... та що ми се струва , че никои не писа : да е красив .... не се праите на мили и добри щ'от се самнявам някоя от вас да трагне да излиза с съседа с изкривения нос и пъпките ...
    Красотата е субективно понятие.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Грешно е да търсите съвет от момичета за момичета. По-добре питайте някой добър с момичетата, той знае най-добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си