- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво търсите в един мъж,момичета/жени?
много искате :д
Така е, напълно възможно е всичко. Това, че хората могат да имат дадените качества не ги прави идеални, винаги може да не се получи. Няма как да знаем крайния резултат, но със сигурност, ако някой нарани умишлено котка, каже, че столицата на Великогритания е Англия или не се съобразява с обстоятелствата(и т.н.), то нещата ще свършат преди да са започнали.
П.П: Прочетох, че никоя не искала разнообразие, но за мен, адаптирането към различните ситуации, което споменах си е вид такова.
Търся подкрепа, стабилност, да вярва в мен, когато дори самата аз не вярвам
cuz I swear, I don't care ... ;]]
да ме подкрепя
да не ме лъже
да не се сърди за глупости
да ми казва че ме обича
да ме размива
да ме уважава
Нито една не каза да е истински. Абе момичета колко неща изброихте, ама много сте алчни!![]()
ще го търся под чехълчето, но ще го намеря м/у краката ми ;3
^Ами да, точно защото си прав не съм посочила тези качества(да не изневерява, да е откровен и т.н.) като критерии за начало. Не мисля, че има как да разбереш дали един човек ще отговаря на тези критерии или не в по-късен етап. Случвало ми се е да ме предават хора, в които съм била сигурна, че няма да го направят, извода е, че няма смисъл от такива очаквания, всеки може да те предаде, ако ще да си убеден, че не е такъв.
Написала съм наистина основно какви качества търся в един млад мъж, с който все още не сме във връзка, не съм писала какви качества искам да притежава някой, с който вече съм се обвързала. Не мисля, че има смисъл, то е ясно, че искам да е верен и да не лъже и бла-бла, ама това, аз няма как да го знам със сигурност, че го изпълнява.
леко да му хлопа дъската да не се оплаква да не е ревльо да е забавен и да ме обича
НЯМАМ МНОГО ПРЕТЕНЦИИ
Търся го със спретната и чиста фасада. НЯМА по никой начин да излизам с миризлив, мазен в косата и приличащ на швейцарско сирене от пъпки просто защото го мързи да се изкъпе и грижи за себе си. Да ми бяга от банята или лекаря като дявол от тамян няма как да стане. Аз се грижа за външния си вид, имам си прекрасна хигиена, стремя се да мириша хубаво, въпреки че съм бързала за срещата с него, слагам грим в много умерени количества и не се стремя да се правя Коко Цирка, не излизам с неудобни дрехи/обувки, които да ме карат да се поклащам или да се движа неестествено. Сиреч отговарям на това си изискване.
Искам си го с багаж на втория етаж - не е нужно да е гений, но поне да се опитва да мисли и да гледа нещата от всички възможни гледни точки. Неговото мнение не винаги е най-правилното. Искам да може да уважава чуждото мнение и да го приема без да е съгласен с него, както и да може да спори, а не да е ощипан при най-малкото несъгласие. Като цяло искам да ме провокира да опитвам да мисля.
Искам и да има някакви планове и цели, които да преследва. Да продава сладолед по центъра не се брои, съжалявам.
Търся го широко скроен. Различните сексуалности и цвят кожа НЕ СА нещо, което е лошо, ужасно, неестествено. Няма да излизам с човек, който сляпо вярва, че бялата раса е по-добра от останалите или че хетеросексуалната ориентация е единствената нормална.
Говорите си , пиши те си някакви критерии и качества - но се чудя колко от вас като ги получат тия качества в един човек които ви носи на ръце, грижи се за вас, опитва се да ви разбира и жертва половината си свят заради вас - дали няма да му "биете шута" и нараните заради някои боклук които не прави и не е правил и една хилядна от тези неща?
Само това се чудя .......................
А пък вие, момченца, пишете неграмотно, изразявайте като кандидат-българи и се сърдете когато някоя мадама има някакви критерии, които не покривате. Освен това много връзки биват прекъснати всеки ден и не винаги от Лада сядаш на Голф, понякога минаваш на тротинетка. Не винаги това е от глупост, понякога просто биваме заслепени от нещо си в новия човек. Не можеш да се сърдиш за това.
Едит:
Много ли те нараних, либоф моя?
Опа извинете ме - заслепените. Щом сте толкова "заслепени" от един боклук за какво ги пишете тия критерии и изисквания към нас? Направо си търсете някои които да ви поступва едно стабилно всеки ден, да ви оставя да се изтрепвате във вратите зад него и да се държи като тотален каруцар с вас - а не "аз искам да е красив , джентълмен "
Грешно е да търсите съвет от момичета за момичета. По-добре питайте някой добър с момичетата, той знае най-добре![]()