.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Аз например притежавам всичко, което изброи и все пак може да не е здравословно за теб да бъдеш с такъв човек (хипотетично).
    И след като тези неща те привличат най-много, какъв ще е резултатът накрая?
    Така е, напълно възможно е всичко. Това, че хората могат да имат дадените качества не ги прави идеални, винаги може да не се получи. Няма как да знаем крайния резултат, но със сигурност, ако някой нарани умишлено котка, каже, че столицата на Великогритания е Англия или не се съобразява с обстоятелствата(и т.н.), то нещата ще свършат преди да са започнали.

П.П: Прочетох, че никоя не искала разнообразие, но за мен, адаптирането към различните ситуации, което споменах си е вид такова.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Така е, напълно възможно е всичко. Това, че хората могат да имат дадените качества не ги прави идеални, винаги може да не се получи. Няма как да знаем крайния резултат, но със сигурност, ако някой нарани умишлено котка, каже, че столицата на Великогритания е Англия или не се съобразява с обстоятелствата(и т.н.), то нещата ще свършат преди да са започнали.

П.П: Прочетох, че никоя не искала разнообразие, но за мен, адаптирането към различните ситуации, което споменах си е вид такова.
    Аз гушкам всички котки на света и знам повечето столици, това не означава, че няма да ти изневерявам и да бъда отвратителен (примерно).
    Изхождам от идеята, че имате някакви ваши си критерии, които ви провокират да правите ирационални заключения и решения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си