Запознах се с едно момче в интернет. Отначало бяхме фр той беше обвързан, аз също. Сближихме се и тръгнахме, но след 5-6 месеца ми даде паролата си във фб ..започнах да му чета хронологиите една вечер и стигнах до старите. Няколко човека му бяха писали в женски род и се обръщаха към 'него' със съвсем различно име. После мина време реших, че някой е ползвал профила му да си пише с тези хора, но като се видяхме и майка му дойде от някъде и му извика по онова име, което бях видяла в хронологиите му. Направо щях да се задавя с кафето. Бившата му ми беше писала по тази тема и беше казала, че е момиче, но аз не и повярвах и мислех, че ме лъже и че я е яд, че сме заедно. После си писах с негов приятел от детството му и той ми каза, че е момиче с абсолютно същото име, но този път ми каза и истинските му години и се оказа, че е с една-две години по - малък от мене! Разпитах се тук там и всички ми казват все едно и също! Сега съм още с нея/него и искам да разбера сама дали е така. Предложения как? /Не искам да разбира какво имам за цел да направя./