- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Уау, не мога да повярвам че майка ми падна толкова ниско
Някой админ да заключи тази простотия. Омръзна ми да бъде ъпвана...
От една страна: Браво, ако си трол, си добър. Рядко явление са вече
От друга: Ако е сериозен и наистина има някакъв психически проблем.... :S
Относно темата:
Спокойно, сестра ти не е единствената, която само се преструва, че си връзва косата.
Sestra mi tryabvashe da nosi tesni pantaloni i sporten sutien, taka che tya se radva na vsyaka minuta pod vodata.
Pisha na latinica zashtoto sestra mi vliza v profila i puskA drugi temi ot moq profil:-0,zatova az pisha ot telefon sus ANDROID i nqmam kirilica za koe
to mnogo sajeliavam.
Мда, наистина трябва да се заключи. Изобщо не съм погледнала откога е темата, сори
Само на мен ли ми се струва като преведено с гугъл транслейтър. Кво знаете вие, може човека да е чужденец!
Абе ти казваш съвсем различни версии бе мен ..... първо си станал в 12:00 и майка ти е казала че няма нужда от душ ... после изведнъж не си искал душ щото е било един час преди обяд и не сте имали време ... Какви ги говориш е придържай се към една версия![]()
Абе не изключвайте темата, тъкмо взе да ми става забавно от коментарите му![]()
А, бе аз тука през нощта гледам да пазя тишина, а заради тая тема избухнах в смях.. ;дд
Най-добрият трол си да знаеш.. :Д (не значи, че си нисък ;д)
Майка ти е добра, не ѝ се карай на жената, ама не знам нещо май си се объркал като си писал, ако все пак не си трол :Д