- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем ли е
Здравейте,
с моята приятелка сме от година заедно и всичко си върви перфектно както в лични отношения така и в секса, но от 2 седмици насам ме избива нещо когато съм сам на самозадоволяване, за тези месеци в които сме били и все още сме двамата не съм си позволявал и дори не съм си помислял за такова нещо, а от тези седмици насам си го позволих 3 пъти, това нормално ли е, не съм и го споделял и не мисля аз адски я обичам, но не знам, защо става така
Нема да се плашиш копиле!!!Лесно нема....
Рзабира се че е нормално! А и хората отдавна са казали : чекията е за удоволствие е*ането за престиж!
колкото и секс да правиш да се самозадоволиш винаги ще искаш
мъж си по дяволите
и аз съм го правил,а сигурен съм и доста от мъжкото съсловие
Последно редактирано от x3eme : 05-09-2014 на 07:20
Нормално е, даже е по-чудно, че си се въздържал 10 месеца от самозадоволяване.
Всеки бичува едноокия делфин момче.. Не се съди излишно за това.. Стига да не се заиграваш на фантазии за най-добрата и приятелка ( смятай всичките и приятелки за такива )/ сестра и ( или не дай боже майка/баба и )/комшийката или която и да е жена различаваща се от нея ( приятелката ти) то всичко е наред.. Дори би довело до подобряване на сексуалните ви взаимоотношения ако споделяте помежду си тези фантазии ( да тя също най - вероятно го прави.. скреч йорселф в мисли по теб ) и да ги осъществявате на практика..![]()
"ne sym si go pozvolqval" kato vika ebasi to da ne e prestaplenie be![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick