- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета отправям въпроса си към вас :)
Значи искам да попитам всички момичета дали ви харесва да ви лижат?
Принципно съм практикувал тоя тип *задоволяване* така да се каже с моята приятелка и мисля, че и хареса ама все пак искам да се подсигуря с няколко мнения от вас дали ви харесва самото усещане и преживяване.. Благодаря предварително!![]()
Това да не са комплименти, за да е без значение как се прави.
Всички мъже харесваме свирките, ако не са включени зъбите.
Аз лично се чувствам доста по-възбудена не от самото лизане като действие, а от това, кой ме задоволява по този начин .. и когато е от човек който наистина харесвам и съм привързана към него..тогава за мен това е невероятно преживяване![]()
Еми, питай нея.. Аз лично много харесвам, но това е щото си обичам гаджето предполагам. А и въпрос на личен вкус...
Макар че щом не се оплаква, не виждам защо да не ѝ харесва![]()
Сега наистина ли искаш да почнем да спамиме на тема момичета-момчета.. не виждам защо трябва да се обиждаме един друг, след като имаш предвид, че си зависи от човека, не от пола дали е тъп... Наистина нямам нужда да ме светваш за нищо.
Оо ти явно си от тези досадничета, дето се чудят къде да си изпускат тъпотиите. що не спреш да занимаваш хората с идиотщини..
Добре де, верно ли си толкова глупав?! Следи реакциите и - тялото ѝ трепери ли, дишането ѝ учестено ли е, стонове, пъшкания, дране по гърба дори и такива неща? Как можеш да си правиш представителна извадка на фона на десетина момичета, обвити в анонимност насред форум?!
Да, определено.. но наистина ми трудно понякога да се отпусна..пък и като гледам как и той се възбужда - безценно е. Обожавам го.
На повечето жени им харесва, ( да не кажа на всички, но има някой дребни изключения ) когато се прави като хората особено. Аз лично обожавам, и самото удоволствие, и най-вече, че е от любимият човек.
102, последвай съвета си, нужно ти е!
Айде, аз ще спра да спамя вече, затова phoniquex ,просто говорете заедно за това кое ви харесва, кое не, както tori казва, от обвити в анонимност момичета няма как да разбереш![]()
tori значи виж сега ако мислиш, че с коментари от сорта "верно ли си толкова глупав" ще заинтригуваш някой много се бъркаш целта ми беше просто да видя още няколко женски мнения(не съм целял, че с тва със сигурност ще разбера дали на моето момиче и харесва), така че не ми реви и следващия път като пишеш коментар.. моля те.. бъди малко по-цивилизована![]()
adi95 даже нямаше смисъл да му отреагираш на оня пич по-нагоре.. вярно е всеки човек си е изграден по-различен начин и характер и всичко![]()
ОТДЕЛНО ПО ТЕМАТА благодаря на всички за това, че отделихте малко време да драснете по някое коментарче!
Сега вече имам малко повече смелостпак БЛАГОДАРЯ на ВСИЧКИ!