- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моля за съвет... момичета /момчета
Здравейте ! Надявам се тук да намеря съвети от вас ! Проблемът ми е в това, че до сега съм си нямала интимн. приятел, а винаги ме е тревожел въпроса как е най-добре едно момиче да се поддържа отдолу ... кола маска, епилатор (аз не мога да търпя на болка) или самобръсначка .... винаги ли когато го правите сте напълно гладки ? Може би въпросът ми изглежда тъп, но тепърва може би ще срещна и аз някоя момче и не искам това да ме комплексира и да не ми позволява да направя по сериозна крачка .... отделно ме е срам и не си го представям как би се случило ...но ... за това моля ви посъветвайте ме .
Искрено се надявам на вашите отговори и съвети! Благодаря !
Ами опитай със самобръсначка, ще видиш, че става гладко, но само за един ден. Всеки с предпочитанията си, някои - кола маска, други епилатор, трети самобръсначка. Пробвай, пък пречени на теб кое най-много ти допада. И не, не всеки път съм напълно гладка, но се старая да съм.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
От традиционните евтини методи кола маската е най-трайна, но при нея има известна болка. Затова е добре да се прави при козметик.
Welcome to the Jungle...
То е и малко трудно кола маска вкъщи, освен ако някой друг не ти помага. А сякаш по-добре ще е да идеш на козметик. Минаваш с бръснача, чакаш да пораснат 5-7мм. и отиваш и за 1 месец (+/- 1 седмица, зависи колко бързо ти растат) нямаш нищо там долу. Това за кола маската.
Епилатора е кофти нещо за там, особено ако си чувствителна. Ако е така, по-добре не пробвай.
Депилатор/самобръсначка са ефективни първите 12 до 24 часа часа, след това и да искаш няма как да си гладка. А и не е особено добър метод (освен, ако не желаеш болка, тогава е най-добрият), защото можеш да се порежеш, да дадеш контра, което не е особено добре и ще се появят подкожни косъмчета и ранички/пъпки.
Прочети в интернет за всяко едно нещо и реши кое ще е най-добрият вариант. Даже и тук мисля, че има някакви статии, но ме мързи да търся.
*сън*