.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    doni443
    Guest

психично заболяване

здравейте казам се Дони и напоследък имам доста проблеми. не се разбирам много добре със семейството си, учителите си и съучениците си,но успявах да си намеря симпатична приятелка.
    Проблемът при мен е че страдам от психично заболяване но наскоро прекратих приема на лекарството си.Внезапно след това почнах да ходя насън.Родителите ми и сестра ми много се тревожат за мен.Една вечер по време на вечеря аз и сестра ми се скарахме и сестра ми каза на родителите ми че не приемам лекарствата си.След това поднових приема на лекарствата си но не след дълго започнах да халюцинарам огромен човек в заешки костюм.
    Скоро, започнах да виждам и тръби с течност светлина , простираща се на гърдите на семейството си , която показва, къде ще отидат. Чувствам се наистина странно.
    Аз и приятелката ми доста се сближихме . Тя е един от малкото хора, която се отваря до моите видения.Моят Д-р увеличи медикаментите ми и започна и хипнотерапия ,но моите видения не престават.Наистина искам да спра да халюцинарам но незнам какво да правя вече.

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Трол

Дони 443, смени си доктора, а след това си запиши час при д-р Веселин Герев, водещ психиатър, който може да ти окаже адекватна помощ.

Цитирай Първоначално написано от doni443 Виж мнението
    здравейте казам се Дони и напоследък имам доста проблеми. не се разбирам много добре със семейството си, учителите си и съучениците си,но успявах да си намеря симпатична приятелка.
    Проблемът при мен е че страдам от психично заболяване но наскоро прекратих приема на лекарството си.Внезапно след това почнах да ходя насън.Родителите ми и сестра ми много се тревожат за мен.Една вечер по време на вечеря аз и сестра ми се скарахме и сестра ми каза на родителите ми че не приемам лекарствата си.След това поднових приема на лекарствата си но не след дълго започнах да халюцинарам огромен човек в заешки костюм.
    Скоро, започнах да виждам и тръби с течност светлина , простираща се на гърдите на семейството си , която показва, къде ще отидат. Чувствам се наистина странно.
    Аз и приятелката ми доста се сближихме . Тя е един от малкото хора, която се отваря до моите видения.Моят Д-р увеличи медикаментите ми и започна и хипнотерапия ,но моите видения не престават.Наистина искам да спра да халюцинарам но незнам какво да правя вече.
    Мисля, че лекарствата са вредни.

Това сценарий за нов психо филм ли е?
    Пробваш реакциите на публиката?

Не е сценарий за нов филм....
    Последно редактирано от doni444 : 05-18-2014 на 18:17

Голям фен Аватара на Leticcia
    Дони, мислите ти са разхвърляни и непоследователни. И въпреки, че има много малка вероятност да не си трол, все пак я има, ако наистина страдаш от психично заболяване, каква е поставената ти диагноза?
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Диагнозата ми е шизофрения а лекарстовото което пия се казва оланзапин и го пия сутрин и вечер.Новият ми психиатър откри че чрез хипноза може да ми помогне
    Последно редактирано от doni444 : 05-18-2014 на 19:07

От скоро започнах да обичам да чета книги за пътуване във времето защото се интересувам от мистериозните физически и метафизични закони, които управляват живота.
    Последно редактирано от doni444 : 05-18-2014 на 19:07

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от doni444 Виж мнението
    От скоро започнах да обичам да чета книги за пътуване във времето защото се интересувам от мистериозните физически и метафизични закони, които управляват живота.
    Това много ни интересуваше, да знаеш!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Това е подобно на сценария на Donnie Darko, май така се казваше филма
    не си оригинален, сори
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Според мен скоро не си си мил косата, там е проблема. :>
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на Leticcia
    I'n feeling like a излъганото камилче.
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    И вярваш, че някой ще се върже на глупостите ти ли?

Доста тъпичко е да се будалкаш с подобни неща.

Чекиите винаги помагат Колкото повече, толкова по-добре

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Слабо

Супер фен Аватара на NissaN
    Ми тогава отивай на Карулково ве трол там е пълно с такива и те ще те оправят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си