- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- психично заболяване
здравейте казам се Дони и напоследък имам доста проблеми. не се разбирам много добре със семейството си, учителите си и съучениците си,но успявах да си намеря симпатична приятелка.
Проблемът при мен е че страдам от психично заболяване но наскоро прекратих приема на лекарството си.Внезапно след това почнах да ходя насън.Родителите ми и сестра ми много се тревожат за мен.Една вечер по време на вечеря аз и сестра ми се скарахме и сестра ми каза на родителите ми че не приемам лекарствата си.След това поднових приема на лекарствата си но не след дълго започнах да халюцинарам огромен човек в заешки костюм.
Скоро, започнах да виждам и тръби с течност светлина , простираща се на гърдите на семейството си , която показва, къде ще отидат. Чувствам се наистина странно.
Аз и приятелката ми доста се сближихме . Тя е един от малкото хора, която се отваря до моите видения.Моят Д-р увеличи медикаментите ми и започна и хипнотерапия ,но моите видения не престават.Наистина искам да спра да халюцинарам но незнам какво да правя вече.
Дони 443, смени си доктора, а след това си запиши час при д-р Веселин Герев, водещ психиатър, който може да ти окаже адекватна помощ.
Това сценарий за нов психо филм ли е?
Пробваш реакциите на публиката?
Не е сценарий за нов филм....
Последно редактирано от doni444 : 05-18-2014 на 18:17
Дони, мислите ти са разхвърляни и непоследователни. И въпреки, че има много малка вероятност да не си трол, все пак я има, ако наистина страдаш от психично заболяване, каква е поставената ти диагноза?
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Диагнозата ми е шизофрения а лекарстовото което пия се казва оланзапин и го пия сутрин и вечер.Новият ми психиатър откри че чрез хипноза може да ми помогне
Последно редактирано от doni444 : 05-18-2014 на 19:07
От скоро започнах да обичам да чета книги за пътуване във времето защото се интересувам от мистериозните физически и метафизични закони, които управляват живота.
Последно редактирано от doni444 : 05-18-2014 на 19:07
Според мен скоро не си си мил косата, там е проблема. :>
Welcome to the Jungle...
I'n feeling like a излъганото камилче.
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ми тогава отивай на Карулково ве трол там е пълно с такива и те ще те оправят.