.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на Illusion772

Как се справяте с разделите?

Добре накратко - аз съм момче на 18 , винаги съм бил от по-чувствителните. Току-що приключих около три месечна връзка , която ми е първата която трае повече от 2-3 седмици. Сега причините защо и как приключи връзката могат да са много - но за 2-3 дни минах всякакви настроения от ярост до депресия , от радост до тъга. И започвам да се чудя как и дали ще изляза от това състояние, за това реших да ви помоля да споделите как вие сте преживели първата си голяма раздяла след първата си по-сериозна връзка или въобще как се справяте с разделите.
    Последно редактирано от Illusion772 : 05-08-2014 на 14:33

Рева, викам, карам се с всеки, слушам тъжни песни,отново рева, лягам, мисля, премислям, сещам се за хубавите моменти и пак рева, сещам се и за лошите и пак рева и така времето си минава. В един момента толкова ми е омръзнало да рева, че ми става едно такова безразлично. Пак се сещам,пак ми е гадно пак пускам 1 2 сълзички и ми минава за секунди. В началото е трудно.. аз лично си го изкарвам някак. Цял ден преструвайки се, усмихвайки се насила ми излиза през гъза като си легна. Излизай ... колкото и да не ти се иска поне докато си вънка времето ти минава по-бързо. Говори... ако имаш с кого говори му излей си мъката всичко което ти е на душата, което ти се върти в главата. Аз лично... колкото и тъпо да ти звучи си го писах на лист всичко което исках да му кажа, а не успях през което си поплаквах доста ... (колко ли смешно съм изглеждала .. ) и после някак много по-добре се чувствах. Много писах излизай,забавлявай се живота е пред теб още толкова хубави неща ще ти се случат мисли за това .. )

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Наскоро имаше подобна тема - ако искаш я потърси.

По темата: Справям се сравнително лесно. До сега всяка моя сериозна връзка (разбирай над 8-10 месеца) съм я приключвала аз и то след дълги опити да бъде възстановена и заздравена. И все пак ако се случи да се почувствам гадно (за щастие се случва рядко) просто си пускам хубава музика и запретвам ръкави в майсторене на нещо -занимавам се с 3D оригами, изработка на бижута, дървета и цветя от мъниста и т.н. ... или с други думи все неща, които искат пълна концентрация. Случва се да си поплача преди да заспя, но аз съм си емоционална и е нормално.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Наскоро имаше подобна тема - ако искаш я потърси.

По темата: Справям се сравнително лесно. До сега всяка моя сериозна връзка (разбирай над 8-10 месеца) съм я приключвала аз и то след дълги опити да бъде възстановена и заздравена. И все пак ако се случи да се почувствам гадно (за щастие се случва рядко) просто си пускам хубава музика и запретвам ръкави в майсторене на нещо -занимавам се с 3D оригами, изработка на бижута, дървета и цветя от мъниста и т.н. ... или с други думи все неща, които искат пълна концентрация. Случва се да си поплача преди да заспя, но аз съм си емоционална и е нормално.
    Извинявайте ако е имало подобна тема
    Да наистина твоите връзки са доста по-дълги , но имаш и повече опит от мен. Моята връзка беше сравнително внезапно прекратена - поради някои доста странни причини , които дори и не разбирам . Та за това - този път раздялата я усетих толкова силно.
    Благодаря за идеите - ще опитам

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Най-важното е да правиш нещо с кеф и желание Дали ще е няк'во хоби, дали ще е излизане с приятели, а ако негативната ти енергия е повече - спорт до изцеждане и после спиш като бебе
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    шмъркай; вдигай щанги; повече спаринги без да се доближаваш до въжетата; ако щеш сбий се на улицата с напълно непознат; прави пари по някакъв начин (няма значение как).
    иначе каквото и да правиш, първата която си обичал няма да ти излезе никога от главата
    WE ARE NOT ANGELS!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    за това реших да ви помоля да споделите как вие сте преживели първата си голяма раздяла след първата си по-сериозна връзка
    Теглих и една майна, събрах няколко приятели и изпихме по една бира. На другия ден бях като нов.

п.п. Всъщност излъгах, бирите бяха доста повече.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Правя глупости и в общи линии, нещата се нареждат.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    зависи колко цениш човека. на мен вече две години не може да ми мине, но се свиква. както казвам: няма незаменими хора, има незабравими.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Аз лично излизам с приятели забавляваме се и с времето забравям

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си