- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Евро избори 2014
Герб
Коалиция за България
Атака
България без цензура
Реформаторски блок
НФСБ
ДПС
Друг
С тези олигофрениски статии нищо не доказваш, не си прави труда.
България изнася един к у р за Запада и това всеки с малко мозък и трезвен го разбира.
Ама какво се хабя да споря с псевдо западни капиталисти и неква дето лиже немски гъзове и от отрича всичко българско.
Да, какво се хабите със статии, говорете си квото ви скимне като климатроник, колкото по-далеч от истината, толкова по-добре
и какъв е смисълът да го правим на теория (защото на практика е повече от неосъществимо)?
Говоря за нашета мила продукция от земеделието и животновъдството, вегетариянецо
горките ни винари
само френско ще пиете
Унищожи ги липсата на модернизация и адекватно менажиране. Със селскостопанска техника и методи от преди 50-60 г. няма как да си конкурентноспособен днес. Ей това не искате да разберете, а може би не ви отърва. Живейте си в безвремието, мишкувайте и се кефете на спомените от соца, щом така ви е по-удобно, но не давайте акъли за неща, които очевидно не са ви ясни.
Welcome to the Jungle...
я ли , как 99% процента от завършилите доктрори ще се изселят, заради огоромната безработица на капитализма.
Мда, а в знак на протест, ти си иди на село и спори с кравите и овцете за политика. И без това имаш аграрно мислене и интелект на попова лъжичка, така че отивай да произвеждаш изконно български продукти и да възродиш самодостатъчната ни икономика.![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 05-15-2014 на 17:17
Welcome to the Jungle...
Гласувай за когото пожелаеш, това си е твое право. Гледам, че напоследък си във фаза - творене на бисери, та вземи ги събери и издай в хумористичен сборник, може да изкараш някой лев.![]()
Welcome to the Jungle...
много като тебе са ревали хахаха
Напротив, глупостта и заблудеността ти са уникални, сигурен съм, че аудиторията би ги оценила подобаващо.
Welcome to the Jungle...
ayy какви самопризнания![]()
алдиторията са овце, а ти падарина явно, щом за нея се хващаш
Аудиторията ми обикновено е от интелигентни хора, не от неграмотници с претенции като теб. Може би трябва да започна да се изразявам "по-народно", за да ме разбереш.
Welcome to the Jungle...
честно казано, милка са доста прехвалени шоколади
n00bs