- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Евро избори 2014
Герб
Коалиция за България
Атака
България без цензура
Реформаторски блок
НФСБ
ДПС
Друг
Добре пак ще кажете че Волен и Атака са лоши, но я ми обясни с какво по точно е ограбил България през последните 25 години? Нека ти дам малко статистика и информация пък после ме съди както искаш:
1. ПП "Атака" - сформирана 2005 година
2. Основател Волен Сидеров, който по това време е водещ на предаването Атака по ТВ Скат на Валери Симеонов, който в продължение на около 4 години подкрепя партията и след неуспешен опит да прокара някой лев веднага се обръща на 360 градуса.
3. партията от началото на създаването си не е похарчила нито лев държавна пара за транспорт, охрана, реклама и т.н.
4. Тазгодишната субсидия която получи все още се раздава на нуждаещи се хора и манастири - http://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%...%BD-c3350.html
5. От момента на създаването си следна едни и същи принципи - спиране на безгрижието на циганите, изкарване на ДПС от властта, отпадане на държавната субсидия за партиите, свалянето на новините на турски по БНТ, изгонване на чуждите монополи, разваляне на договорите с ЧЕЗ, ЕВН, Енерго Про, Софийска вода, Глобул, Виваком, Мтел и т.н., връщане на златото в български ръце(което в последните проучвания се оценява на стойност на над 1 трилион лева), повищаване на доходите на работещи и пенсионери(равни с тези в ЕС), преименуване на местности и населени места на български език(пр. в. Мусала - Свети Иван Рилски) и т.н и т.н.
Мога още много да изброявам, но мисля че няма смисъл. А колкото до Реформаторския блок( сбирщината от старите спасители) които продадоха печелещи български предприятия за жълти стотинки и си пришиха някое друго милионче, няма какво да кажа.
Не знам всеки си има право на избор аз избирам Атака, ти РБ важното е не кой ще спечели, а дали ще работи за интересите на страната.