Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението

1. Това, че няма да връщаме пари, го твърдиш ти с детския си акъл. Щом сме подписали договор и ни осъдят в съответния международен съд (което е почти сигурно, че ще стане), ще връщаме колкото пише в договора.

2. И ние много лапаме от тях, и те имат интерес да сме при тях. Изгодата е взаимна, колкото и някои хора да го отричат.

3. Това как ще го докажеш? Да не би да си някакъв наследник на Нострадамус и да имаш видения в бъдещето? СССР е съществувал 69 години, ЕС съществува от 57. Още тук тезата ти за 2 пъти по-краткия живот издиша, а съм сигурен, че и в близките 12-13 г. статуквото ще е приблизително същото.

Щом не ти трябват тези програми, никой не те кара да се включваш в тях. Очевидно на доста хора им трябват, щом се възползват от тази възможност.

Те са се интересували, когато е трябвало. Ако не се интересуваха, нямаше да станем държава-членка.

Украйна може да е огромна страна, но е толкова закъсала икономически и политически, че едвам крета. Трябват й едни 15-20 милиарда свежи пари, иначе е за никъде.
1. Не ми отговори какво ще стане, ако ни осъдят, но не върнем парите? Нали може да си намерим достатъчно държави с Русия, с които да обменяме средства. Пък и нашите действия, ако бъдат съгласувани и реализирани в поне няколко държави като нас, още по-хубаво . : ))
2. Не ние лапаме, ами нашите политици. Само те са задоволени. България губи милиарди, за да получава един малък процент.
3. ЕС ще се съкрати мащабно още до 10, 15 години. : )

Тези програми ми трябват, но още по-добре щеше да е, ако в нашата България можеше сами да се реализираме. Смисъл сега положението е такова, че и 50 пъти повече пари да ни даваха в тези програми - няма излизане от дупката.
И в кои сектори идват те? В земеделието. А то няма как да функционира, щом всичко останало е унищожено.

Украйна е закъсала, ама до миналата година беше много по-добре от нас.
ЕС ги ЛЪГА, че ще ги вкара в съюза, че ще им даде милиардите и когато напрежението ескалира - им тегли една майна.
Според теб, щом Европа е толкова закъсала, защо предлагаше на Украйна членство и на всяка цена да подпише договора? Отговорът е прост. За да я приватизира, както нас.

И ако нашите крадът и не остава за хората - онези крадат и остава, защото имат далеч повече откраднати средства.