.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Бикини,боксерки или прашка

Бикини
    Боксерки
    Прашки

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    разбира се че прашки .... но много зависи и от боксерките

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    боксерки на хубаво женско дупе могат да направят големи неща

боксерски или бикини

Мега фен Аватара на RapExotic
    Зависи от дупето.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    С боксерки ми е най-удобно.
    *сън*

Мега фен Аватара на tori
    Без гащи не може ли?!

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Прашки

Носил съм и трите вида гащи. Има много красиви модели. Нямам любими от трите. Жалко е, че сега ще завършвам училище, защото живея на квартира и там мога да правя всичко, каквото си реша. Но след това ще съм отново на квартира само трябва да се запиша в университета и нещата ще е супер. Ще потрая няколко месеца. Имах и идея да отида с рокля на бала. Но се отказах. За мен е по-важно баща ми да не мe намрази. Той не обича разкрепостените хора а аз съм такъв.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    то квото с прашките така и без тях
    не ги харесвам

Повече от фен Аватара на GEMBI

Всеки с вкуса си, за мен прашките са курвенска работа.

http://svejo.net/attachments/stories...jpg?1338192330
    Ако имаш плосък гъз, разбира се, че ще предпочиташ боксерки. Аз съм твърдо за прашките.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Все тая, важното е да си подхождат със сутиена.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Твърдо против прашките, бих казала аз. Изключително нехигиенично бельо.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Каквото и да е, ама с отворено дъно!!!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Прашки носа винаги само когато съм в цикъл бикини

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Нещо такова.

Ако е въпрос на удобство е строго индивидуално и всяка жена сама решава с какъв вид бельо се чувства най - комфортно във всекидневни ситуации ..
    Ако се отнася до това да предразположи партньора си важи същото най - малко поради факта че всеки мъж има различни представи за това кое е еротично и възбуждащо го и кое не .. Лично за мен в прашките не се крие нищо което да привлече вниманието ми ( говоря метафорично.. в чисто физически план всички знаем че лъжа ) .. Еротиката като цяло е въз основа на скритото а не на откритото и свободното за гледане и колкото повече една дреха само загатва за това което се крие под нея толкова по - добре.. Нека оставим на въображението да до изгради представата ни и на зъбите си които разкъсват въпросното бельо ( след което следва епичен побой с точилка в следствие на унищожаването на скъпо произведение от Victoria's Secret ) да ги потвърдят в последствие .. Твърдо ( метафорично) "ЗА" за бикините и боксерките..

Цитирай Първоначално написано от sexymonster Виж мнението
    Ако имаш плосък гъз, разбира се, че ще предпочиташ боксерки. Аз съм твърдо за прашките.

Ако имаш желание за проблеми там долу, бъди си 24/7 с прашките.

А ако имаш хубаво дупе, всичко изглежда добре на него. ^^
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението

Ако имаш желание за проблеми там долу, бъди си 24/7 с прашките.

А ако имаш хубаво дупе, всичко изглежда добре на него. ^^
    Лично аз никога не съм имала никакви проблеми. Ти щом имаш и си против, някак си не ме засяга, нали се сещаш

Цитирай Първоначално написано от _ivi_ Виж мнението
    Прашки
    (y)

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    На хубав задник всичко стои добре.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    На хубав задник всичко стои добре.
    особено пишка

Цитирай Първоначално написано от sexymonster Виж мнението
    Лично аз никога не съм имала никакви проблеми. Ти щом имаш и си против, някак си не ме засяга, нали се сещаш
    Аз нямам такива проблеми, за радост. Но познавам момичета, които да се оплаквали от парене и т.н. и са ходили на лекар, точно заради инфекции причинени от носене на прашки и прекалено стегнати панталони.

Не казвам, че не са удобни, но и от медицинска гледна точка е не толкова добър избор, защото това е най-"мръсното" бельо. Един вид, бактериите от анал-а достигат до вагината/пикочния отвор много по-лесно и може да причинят какви ли не инфекции.

И не съм казала, че те засяга, но е по-добре хората да знаят. И гледам не си малка, но поне се опитвай да се държиш на годините си, че акъла ти май не е много далеч от този на току що влязло в пубертета дете.
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Аз нямам такива проблеми, за радост. Но познавам момичета, които да се оплаквали от парене и т.н. и са ходили на лекар, точно заради инфекции причинени от носене на прашки и прекалено стегнати панталони.

Не казвам, че не са удобни, но и от медицинска гледна точка е не толкова добър избор, защото това е най-"мръсното" бельо. Един вид, бактериите от анал-а достигат до вагината/пикочния отвор много по-лесно и може да причинят какви ли не инфекции.

И не съм казала, че те засяга, но е по-добре хората да знаят. И гледам не си малка, но поне се опитвай да се държиш на годините си, че акъла ти май не е много далеч от този на току що влязло в пубертета дете.
    Еха, май стана лично, а? Нямам проблем да спорим по такава тъпа тема, просто ми пиши на ЛС.
    Средата, в която живея е обградена с лекари (цялото ми семейство, а то не е хич малко, така сме арабите хаха) и съм научена (може да прозвучи вулгарно, но ми е все тая) да се мия, а не да се ''бърша''.
    Виж ся, от моя гледна точка, чисто и просто, си е до лична хигиена и за това казах, че не ме засяга
    Благодаря и че засегна умствените ми възможности, имайки предвид един ред коментар, някак си ме зарадва

П.С. Майка ми носи такъв вид бельо, а тя е с доста стаж зад гърба си и смея да твърдя, че е изключителен лекар, някак си ме навежда до мисълта, че наистина хигиената му е майката и толко'
    Последно редактирано от sexymonster : 05-11-2014 на 16:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си