.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Xbox360

Повече от фен Аватара на dem0to
    Град
    Internet

Xbox360

Някой може ли да ми обясни разликата между това:http://www.playbackups.com/images/xbox360slim1.jpg
    и това:http://s1.emagst.net/products/3/2295...d1f8d2a1d1.jpg
    Освен във формата в какво друго са различни?

Always remember that you are special and there's always somebody who likes you

Мега фен
    основната разлика е, че единият е стандартният модел (със стандартни размери), а другият е с по-компактни размери (затова и са го нарекли "slim"), иначе зависи от edition-ите, понеже другите разлики могат да се състоят в: капацитета на хард диска, включени игри към комплекта, членство/абонаменти, дали е с жични или безжични контролери, аксесоари, Kinect опция, и др.

Град
    Internet
    Имам само още един въпрос xbox-а мога ли да го включа към монитора на компютъра?

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Разбира се.

Град
    Internet
    Купих се въпросния xbox360 но имам един проблем когато се засиля с колата и играта почва да лагва!Проблема в конзолата ли може да е?Имам приятели който имат същия xbox и нямат този проблем

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Не съм чувал за такъв проблем, но мисля, че знам от какво е. Пробвай да не играеш на монитора, а да превключиш към телевизора, а ако играеш на тв-то оревключи на монитора. Мисля че играта поддържа постоянен фреймрейт, но като се засилиш пада под максималното допустимо за монитора и играта засича.

Супер фен
    Луд ли си как ще си купиш xbox 360 бе?Да си беше купил хбокс 1 one.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си