Като прочетете петокнижието на Достоевски, тогава се хвалете![]()
не съм аз тази, която е тръгнала да се хвали
дори и не можеш да си представиш какво удоволствие е да четеш подобна книжка в късните часове на приглушена светлина, да е толкова тихо, че да чуваш пулса си... иии да си представяш <3
аре, фак оф щом не ви харесва. бия си камшика по дупето и от тази тема.
Иве, има моменти, в които трябва да замълчиш. Не съм тръгнал да се хваля. Ти се пробва да ме захапеш с една от поредиците, които съм прочел. Факт, но в книгите има повече смисъл от "Открита пред теб". Това няма значение. Колкото до авторите - просто ти показах, че имам далеч по-богата култура от "Игра на тронове".
*фейспалмвам*
ти се опита да ме захапеш, аз само ти отговорих. като хапеш, 'шта хапя и аз мно'о ясно (ама, че перверзно ;д).
сега казваш, че нямало значение. не съм ти искала мнението. не съм спорила и не съм твърдяла, че това, което чета е нещо велико и смислено. просто ми доставя удоволствие. ако исках нещо ангажиращо, щях специално теб да питам да ми препоръчаш. следващия път, обещавам.
аре, имай достойнство и си признавай, когато не си прав. не ти прави чест подобно държание.
И за кое не съм прав? Не твърдиш, че е велика, но я поставяш на пиедестал. Правиш тема, чиято цел е да се похвалиш, че четеш нещо такова и явно че явно ти харесва много. И все още не ми се връзва как може да цениш високо интелектуалните трудове на Толстой и в същото време да ти доставя удоволствие този тип романи. И ако ме питаш "Защо?", ем ' щот това четиво е плоско.
добре, че ме светна. дори аз не знаех, че пуснах темата, за да се похваля, че чета еротика. толстой? ами казах за него, казах и защо ми харесват такъв тип четива.. май почнах да се повтарям. въртим се в кръг. спорът не търпи развитие, тъй че не мисля да ти отговарям повече. и да, плоска съм. както искаш го приемай (физически, духовно ала-бала).
едит: нали знаеш, че има разлика м/у т'ва да твърдя, че нещо е велико и т'ва да ми харесва?
Последно редактирано от Ivaaaaa : 05-08-2014 на 20:48
Ива вечната жертва, все неразбрана и недооценена. :>
Welcome to the Jungle...
^това е от меланхолията й в тооози объркааан свяяят (изтананикано в стил Анелия).
Welcome to the Jungle...
Ей, не я оставихте значи... Всеки си има вкус все пак. Това, че иска нещо, с което да си почине, един вид, не значи, че разбирането й за хубава книга стига до еротика, нито пък, че смята еротичните романи за велики книги. Пуснала е нещо, защото й е харесало, пък вие я нападате...![]()