.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Супер фен Аватара на girl91
    Спрей за коса Gliss

Общо взето нищо не правеше, само мирише приятно.

Шампоан за коса Alverde

Харесва ми, добре измива косата и не я изсушава. Имам нова опаковка от него.

Душ крем Dove

Като цяло не е нещо особено, мирише много хубаво, след баня ароматът му се запазва за известно време върху кожата ми. Бих си го взела отново.

Гел за бръснене Balea

Доста е стар, но сега го изразходвам, защото рядко го използвам (рядко прибягвам към бръснача). Мирише хубаво, улеснява бръсненето. От известно време имам пак с кокос, но от по-новите, но не съм го използвала все още.

Самобръсначка Venus Proskin

Самобръсначката е много добра. Недостатък - овлажнителите отгоре и отдолу много бързо изчезват или падат.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Запасила съм се със следваща опаковка

също подновена

Първият ми досег с мицеларни води отпреди две години. Да, две години ми отне да изразходя половин литър Не можах да я намеря, когато ми трябваше, та сега съм със Sebium на Bioderma- също нелош избор, но от летище София ще си купя малката опаковка Lysalpha, като се прибера за следващата отпуска.
    N-та опаковка свършвам тези дни, разбира се- подновен.
    подновени, също и тези с кокос
    любим продукт на майка ми, запасила съм я

Сега лошите отзиви- пълен потрес, отврат и пари на вятъра. Доизхабих от инат. Няма да повторя.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Купувам го за не знам кой път. Наскоро ми свърши, днес пак си взех. Много съм доволна, а цената е супер.

Този балсам ми стана любим. Има лек цвят, който много ми допада, предпазва устните от напукване, което ми е голям проблем зимно време. Мирише супер, не се наслоява отстрани на устните, не лепне. Като цяло съм доволна, много хубав продукт и е евтин.

Много готина спирала, не слепва, прави миглите обемни, не се рони. Харесва ми и защото не тежи на очите.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Дезодорант Balea Sensetive

Харесва ми - при мен си вършеше работата, има приятен мирис, който се задържа за дълго, не дразни кожата. На достъпна цена е и определено ще повторя покупката си (но малко по-нататък, тъй като имам доста други дезодоранти в момента).

Супер фен Аватара на Zaharinka

Цена, качество, количество-В перфектно съотношение.Обожавам тази вода,използвах вече 2 бутилки.

Също чудесна покупка, въпреки че последния път когато си я купих сякаш беше леко суха, може би зависи от магазина.

Хубав аромат и до там, ужасно мазен филм оставя по кожата, през лятото сякаш я запушва и става ужас...Едвам го изразходих, никога повече няма да си го купя.

Шампоанът, долу в дясно, най-успешната ми покупка в последните месеци, косата ми расте като луда, жива и мека е, много съм доволна.

Ужасен еееее, още при апликирането му, кожата ми лъсва, очаква се, че ужжж се слива с тена на кожата, ноо с моя цвят кожа нещо не се спогодиха, придобиваше червеникав оттенък, а аз съм със жълт оттенък, най-вероятно просто ще го изхвърля.

Мирише много готино и прави пяна, но не бих си го купила отново. Изсушава кожата, прекалено ми е агресивен.

anonymous708973
    Guest
    Все жизненоважни продукти са ми на последни издихания.
    - Розовата мицеларна вода на Биодерма - невероятен продукт, много време се дърпах да я купя заради лошия опит със синьо-зелената. Невероятна е, не изсушава, освежава, не пари (!!). За момента няма да я купувам пак - тъкмо започнах водата на Mixa в овалната туба - също толкова ми харесва, а разликата в цената не е за пренебрегване. Ще видим как е в дългосрочен план.

Ей тази силно изсушаваща масчица е манна небесна. Използвам я два пъти седмично преди миенето на косата в Т-зоната - изтребва всичко наред. След това обаче хидратиращата маска не мърда просто! Още тази седмица ще се подновява.

- Втората стъпка от почистването ми е. Не сваля целия фон-дьо-тен, но на мен не ми е и това целта. Не изсушава, не пари, изключително нежен продукт, а цената е просто смешна. Ще се поднови още днес-утре.

Супер фен Аватара на Runaway11

Лаковете на римел са уникални! Съхнат адски бързо.. този едва ли ще си го купя скоро отново имам друг в подобен цвят ;(

Хубав коректор е и на хубава цена. Сигурно ще си го купя отново

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Офф: Абе, Ина, имам чувството, че много бързо си изразходваш нещата. Наскоро се чудеше дали да си купуваш този гел. Аз вероятно бих го ползвала половин година. С мицеларната вода също май се разписваше наскоро. :Д
    Просто ми стана странно, не че ти държа сметка. :Д

Едит: Като ми свърши гелът на Ив Роше, мога да пробвам този, ако няма някаква осезаема разлика в цената, защото съм си доволна от моя. Обожавам продукти с лайка. Обожавам лайка. :д

Он:

Свърши ми този чудесен ексфолиант, който освен, че ексфолира идеалн и хидратира. Ще си го купя тези дни отново, по нататък и лосиона за тяло, че сега си купих друг. :Д
    Последно редактирано от Naive : 02-24-2015 на 16:05

anonymous708973
    Guest
    Хммм, възможно е.
    Мицеларната вода я ползвам от началото на януари, 250 мл е, не знам - за колко е нормално да свършва? Използвам я абсолютно всеки ден - вечер повечко, за да сваля грима, сутрин - за освежаване.
    Гелът... мисля, че ми е от декември по някое време, от него се усещам, че понякога изстисквам повече от необходимото.
    Половин година няма да изкара в никакъв случай :д Именно заради цената не е трагедия, струва около 3 евро :д
    Сега като си взема нов, ще си сложа лепенка на дъното с датата

Не съм човек, който си купува само скъпа козметика, но съм адски скептична към евтината. След десетки позитивни мнения реших да я пробвам най-сетне! Родих се наново! Буквално и 20 лева да струва пак ще си я купя. За хора с адски воднисти очи, като моите, на които всичко им се срива след първият час е решение за цял живот. Не ми се размазва на работа, а работя по 15 часа на ден. Прекрасна е, наистина! Водна е, да не ви плаши, но стои. Лично, не ми е удобна четката, но ползвам стара, изсъхнала очна линия-писец и само топя. Въпрос на майсторлък, а мен много не ме бива.

Определено любимата ми маска. Оказа се, че Хималая имат страхотни продукти и наистина това е най-доброто почистващо средство за лице, което някога съм ползвала. Цената е около 4 лева, а ефектът е супер. Тази маска сякаш ми изсмуква цялата мръсотия от лицето, просто кожата светва.

Много приятен душгел, мирише готино и измива добре. Не бих повторила покупката, защото има нови душгелове на марката, които искам да си взема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си