.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Unhappy "Да се мъчиш"

Здравейтее! И преди съм писала тук. Та момчето, с което излизахме три месеца и ми казваше, че е влюбен в мен и иска връзка, а и аз усещах че е така, ми каза, че иска да бъдем приятели. Мина месец и преди няколко дни го спрях и говорихме. Макар че не искаше да говорим, аз го питах някой неща. Питах го защо изведнъж прекъсна всякаква връзка с мен, а той не каза нищо. Много се ядосах и му казах директно да ми каже, че няма чувства, за да спра да се надявам. Гледаше ме в очите и каза не мога да ти кажа. Отново му казах да ми признае поне, а той пак каза, че не може да ми каже..защо не може? Попитах го защо не казваш, а отговорът беше, за да се чудиш и мъчиш...Според вас има ли чувства?Той е стеснителен и сам ми e казвал, че трудно си изразява чувствата. Много ми е мъчно и много ми липсва. Боли ме всеки път, когато се сетя за всички моменти и за това как си тръгна внезапно. Какво мислите вие?
    Последно редактирано от smile_girl : 05-10-2014 на 17:04

Мега фен Аватара на babity
    Очевидно има нужда от някакъв жест. Така перефразирам думите му.

Но като цяло не си заслужава. Следващият. Т'ва е по-добрата перспектива.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Очевидно има нужда от някакъв жест. Така перефразирам думите му.

Но като цяло не си заслужава. Следващият. Т'ва е по-добрата перспектива.

Какъв жест имаш в предвид?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от smile_girl Виж мнението
    отговорът беше, за да се чудиш и мъчиш...
    Малеееее, сериозно ли?
    Ама иначе стеснителен бил.

Не си заслужава. Мъж... не. Човек, който не може да каже какво иска, е неориентиран, несигурен и не може да прецени дали си заслужаваш. Човек, който не ти казва, за да се мъчиш, е чисто и просто злобен филмар.

И в двата случай - избий си го от главата и давай следващия.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ама иначе стеснителен бил.
    Да, наистина е срамежлив и стеснителен. Като ми го казваше дори се усмихваше сякаш приема всичко на шега или може би знае, че чувствата ми наистина не са малки. А аз не мога да си го избия от главата..дори не отговаря, когато му пиша и много ме наранява.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Първо намери причината поради която изведнъж е спрял да бъде влюбен в теб. Ние няма как да ти я кажем, ти си спомни. Ако си го наранила с нещо, дори неволно, поговоете и се изяснете. Обаче не му позволявай да ти разиграва.

Може ли причината да бъде това, че постоянно се съмнявах и подлагах чувствата му под съмнение? Може би прекалено много го притисках, не знам..Преди да се отдръпне така му казах да се разбере най-после какво иска и да спре да ме разиграва и да ми говори празни приказки..Може ли това да бъде причината. А относно това да поговорим, на него изобщо не му се говори. И как така човек изведнъж спира да е влюбен..както казват не може да обичаш, а след това да не чувстваш нищо - ти или си лъгал тогава, или лъжеш сега.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от smile_girl Виж мнението
    Какъв жест имаш в предвид?
    Един вид да се постараеш за него.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    МЪЧИ СЕЕЕЕ
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си