.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Дайте един съвет за 2-ра среща

С едно момиче от даскало от скоро време пушим заедно коз в една компания и днес излезнахме само двамата.Аз минах през Люлин да взема трева и излезнахме и се заседяхме на една пейка.Говорихме,пушихме, споделихме си някакви работи, смяхме се и като цяло прекарахме приятно и тръгнахме да се прибираме.Чудих се дали да я целуна, но тя не ми даде никакъв знак и не го направих.Според вас сгрешил ли съм и трябва ли следващия път да я целуна, тъй като тя ме попита да излезнем на вън днес?И колко скоро да я поканя да излезнем пак и евентуално да се полигавим :д

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ти ако на това викаш първа среща.. Това е по-скоро наркоманско събиране. Без значение е дали ще я целунеш или не, когато е напушена. Важното е като е на себе си как се държи с теб.

Като се изходи от факта,че сме пушили, кога е удачно да я поканя да излезем пак? И възможно ли е тва, че ме е викнала да излезем да е просто приятелски интерес?

Супер фен Аватара на tireheb
    възможно е да й е харесало козчето
    да те ИЗПОЛЗВА

Повече от фен Аватара на Falstad
    Иска ти треволяка...През оная работа си и!!!

Наистинс може дс те използва. Сега като излезете за втори път не носи трева и виж как ще реагира тя. Тя сега като ти се обади и предложи да отидете в някой парк пак да си полафите. Ама пък, ако ти се е смяла на шегите, може да има интерес

Добре, а след колко време да я поканя пак.Още днес или да изчакам малко?

Изчакай малко, дръж я в напрежение.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    за кво всичко криминално е в Люлин

Е ти, ако чакаш момичето да вземе тя да вземе да те целуне... нали затова си мъжът ти!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си