С едно момиче от даскало от скоро време пушим заедно коз в една компания и днес излезнахме само двамата.Аз минах през Люлин да взема трева и излезнахме и се заседяхме на една пейка.Говорихме,пушихме, споделихме си някакви работи, смяхме се и като цяло прекарахме приятно и тръгнахме да се прибираме.Чудих се дали да я целуна, но тя не ми даде никакъв знак и не го направих.Според вас сгрешил ли съм и трябва ли следващия път да я целуна, тъй като тя ме попита да излезнем на вън днес?И колко скоро да я поканя да излезнем пак и евентуално да се полигавим :д
Ти ако на това викаш първа среща.. Това е по-скоро наркоманско събиране. Без значение е дали ще я целунеш или не, когато е напушена. Важното е като е на себе си как се държи с теб.
Като се изходи от факта,че сме пушили, кога е удачно да я поканя да излезем пак? И възможно ли е тва, че ме е викнала да излезем да е просто приятелски интерес?
Наистинс може дс те използва. Сега като излезете за втори път не носи трева и виж как ще реагира тя. Тя сега като ти се обади и предложи да отидете в някой парк пак да си полафите. Ама пък, ако ти се е смяла на шегите, може да има интерес